Bridzs - Továbbra is magas szinten gyakorolják sportágukat

A 2023-as Kassa-Miskolc összecsapás résztvevői, fehérben a MEAFC, pirosban a szlovák játékosok.

A MEAFC bridzs szakosztályában 2023-ban is magas színvonalon folytatódott a munka. Bozsvai Mariann szakosztályvezető részletes beszámolójának segítségével betekintést nyerhetünk a különböző tevékenységekre, versenyekre és eredményekre egyaránt.

A Mercedes Benz Miskolc lett a CineFest kiemelkedő támogatója

Jubileumra készül a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál. Szeptemberben ugyanis immáron huszadik alkalommal szervezik meg a filmvilág rangos eseményét, amelynek kiemelt szponzora lett a Mercedes Benz Miskolc. Ebből az alkalomból hívta meg a szerkesztőségbe a két cég vezetőjét dr. Mátyás Lajos, a Csillagpont Rádió igazgatója. Balogh Józseffel, a Mercedes Benz Miskolc Kft. ügyvezetőjével és Bíró Tiborral, a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál igazgatójával Monos Márta beszélgetett.

Idén négy napos lesz az Avasi Borangolás

Az idei tavasz ismét elhozza (nem csak) a miskolciaknak a környék legunikálisabb borgasztronómiai rendezvényét 2024. május 16. és 19. között. Mondhatni, tAVASzi szél bulit áraszt!

Igen, jól látjátok! Immár négynaposra bővült a XII. Avasi Borangolás, hogy még több érdeklődőnek mutathassuk meg városunk szépségeit, még többen csodálkozhassanak rá az Avas rejtett kincseire, magukba szippanthassák az ódon történelem és a pezsgő élet mámorító keverékét a hegyoldal kanyargós kis utcáin, és egészen új és meglepő élményekkel térhessenek haza Miskolcról.

2024. február 24., szombat, Mátyás

Csillagpont Rádió podcast

Miskolci Egyetem

Időjárás

Programok Miskolcon

 

Támogatónk

A Csillagpont Rádió  médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
A Csillagpont Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.