Készüljünk együtt a Húsvétra

A Csillagpont Rádióban ezúttal Antal Emese dietetikus adott hasznos tanácsokat a húsvéti étrendre vonatkozóan. Hagyományos vagy trendi? Az ünnepi étkek családonként változóak, de fontos, hogy Húsvétkor is figyeljünk egészségünkre, a bevitt kalóriákra. A szakember azt is elmondta mire érdemes odafigyelni sonkavásárláskor. Egy jó tanács a sok közül: a diétára, a fogyókúrára ne az ünnepi alkalmakat válasszuk, viszont fogyasszunk akkor is mértékkel.    

Megérkeztek a gólyák - Az Aggteleki Nemzeti Park munkatársai fészekmentő akcióval várták őket

Megérkeztek a gólyák! Az Aggteleki Nemzeti Park munkatársai fészekmentő akcióval várták a költöző madarak visszatérését. Dr. Boldogh Sándort az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságának zoológiai szakreferensét Németh Csaba kérdezte.

Pörög a belföldi turizmus - Ötszörös forgalomnövekedést jelent a húsvét a szálláshelyeknek

Pörög a belföldi turizmus: ötszörös forgalmat hoz a nyuszi a szálláshelyeknek. Az apartmanok és a vendégházak mellett a négycsillagos hotelek ajánlatai a legvonzóbbak. Sztárfellépőkkel, gyermekprogramokkal, kézműves foglalkozásokkal és tradicionális gasztronómiai fogásokkal teremtenek húsvéti hangulatot a szállásadók. A Csillagpont Rádió Drávai-Mészáros Juditot, a Szallas.hu marketing menedzserét kérdezte.