Ne legyen nehéz az iskolatáska!

A MiReHu Nonprofit Kft. 2024-ben is meghirdeti iskolatáska és iskolaszer gyűjtési programját, idén már negyedik alkalommal.
A MiReHu minden tanévkezdés előtt felajánlásból származó iskolatáskákat irodaszerrel teljesen feltöltve ad át olyan gyermekeknek, akik nehéz körülmények között élnek.
Az iskolatáskák leadására egész évben lehetőség van, így jelenleg már most is sok táska várja, hogy új gazdájához kerüljön, viszont a tanév vége az az időpont, amikor sokan megválnak az addig használt, illetve megmaradt iskolai eszközeiktől.

Egyre kevesebben járnak napi nyolc órában munkába

Egyre elterjedtebb jelenség, hogy a cégek nem a megszokott, napi nyolcórás, helyi munkavégzésben, hanem alternatív módon foglalkoztatják a munkavállalóikat. Az atipikus munkavégzés elterjedését a 2020-as koronavírus-járvány korábban sosem látott mértékben gyorsította fel. A már megszokottnak mondható home office és távmunka mellett még számos alternatíva létezik – derül ki a Profession.hu adataiból.

Anna–Joachim-program: nem ígér gyermekáldást, de könnyebb teszi azt a terhet, amelyet a meddőséggel küzdő házaspárok cipelnek - Ötéves az Apor Vilmos Katolikus Főiskola egyedülálló programja

Öt év alatt több mint ötven házaspár vett részt az Anna–Joachim-programban, amelyet 2019-ben hozott létre az Apor Vilmos Katolikus Főiskola. A régóta gyermekre váró házaspárok a különleges tréningeken megélhetik a sorsközösségből, a problémák megosztásából és közös feldolgozásából fakadó erőt, emellett intenzív pszichológiai és mentálhigiénés támogatást kapnak.

 

Időjárás

Programok Miskolcon

 

Támogatónk

A Csillagpont Rádió  médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
A Csillagpont Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.