Újszülöttet találtak a babamentő inkubátorban Miskolcon

illusztráció

Egy egészséges újszülött kisfiút helyeztek el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház bejáratánál lévő készülékben.
Az inkubátor 2020. június 25-én - csütörtökön –, éjfél után 10 perccel jelzett és a személyzet azonnal intézkedett. A Perinatális Intenzív Centum (PIC) munkatársai vették gondozásba a gyermeket.
A 44 centiméterrel és 2160 grammos súllyal született kisfiúnak a kórház dolgozói a Hajnal Ákos nevet adták.

Új tervek a miskolci repülés és a gazdaság fellendítésére

Király Károly régi repülős sportember. A miskolci repülőtéren és annak közösségében egy darabig jól érezte magát. A reptér sorsát illető évek óta tartó bizonytalanság szépen lassan felőrölte azt a boldogságot, amit a repülés nyújt neki és sporttársainak. Elhatározta, hogy néhány üzletemberrel felépít egy olyan komplexumot, amely magába foglalja a légi sportok felé elkötelezett emberek csoportját.

Újra válthatók jegyek a Miskolci Nemzeti Színházba

A legfrissebb kormányrendeletből örömmel értesült a színház, hogy június 18-tól minden további korlátozás nélkül látogathatóak a kulturális rendezvények zárt térben is. Ezért a Nyári Színházba hirdetett előadások a Kamaraszínházban, valamint a Nagyszínházban lesznek láthatóak.

2020. július 5., vasárnap, Emese, Sarolta

Időjárás

Programok Miskolcon

 

Támogatónk

A Csillagpont Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.
A Csillagpont Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.