Egészségmegőrzés

Creighton-módszer

A Creighton-módszer lényege a női ciklus nyomon követése. Arra tanítja a hölgyeket, hogyan irányíthatják saját termékenységüket, azaz hogyan tudják elérni, illetve elkerülni a várandósságot természetes módon, a testük jelzéseit figyelve. A Creighton Modell – módszerről Dervarics Ágnes beszélt a Csillagpont Rádió Pulzus Infó műsorában.

Egészségmegőrzés

Az érzelem, a gondolat és a test reakcióink összehangolására tanítja a szexualitás terén a fiatalokat a TeenStar program.

A Semmelweis Scanner olyan digitális rendszer, amely nagy szerepet játszik a kórházi fertőzések radikális csökkentésében. Segítségével minimalizálni lehet a fertőzésekkel járó extra költségeket és javítani az életminőséget is.

A tavaszi napfürdőzés nem csak lelkileg tölt fel minket, de jótékony hatása van a szervezetünkre is. Belőle nyerjük a D-vitamint, amely lényegében hormonként viselkedik a szervezetünkben.

Az elmúlt év júniusában alakult meg a borsodi megyeszékhelyen a Miskolci Akadémiai Bizottság Társadalom- és Humántudományi Gerontológia Munkabizottsága. Titkárával, dr.

Tavasszal, amikor még immunrendszerünk is gyengébb és az időjárás is "csalóka", érdemes elővigyázatosnak lenni, és nem félvállról venni a réteges öltözködésről szóló tanácsokat. Dr.

Megelőzni, időben észrevenni, gondozni – ezek a szívbetegek túlélésének legfőbb segítői, amiben a családorvosoknak jelentős szerepe van. Évente Magyarországon negyvenezer embert veszítünk el szív- és érrendszeri megbetegedésben.

A hibás, gerincferdüléses tartás korrekciója, a belső testkép normalizálása és a csökkent működésű tüdőterületek aktiválása.

A futás nemcsak az állóképességet javítja és segít az ideális testsúly elérésében, de fiatalon is tart.

Nem csak antibiotikum kúra és hasmenés esetén érdemes probiotikumok szedése. A jótékony mikroorgazmusokat –baktériumokat, gombákat – koncentráltan tartalmazó készítmények a bélflóra egészségét segítenek megőrizni és helyreállítani.

2018. május 19., szombat, Ivó, Milán

Időjárás

Aktuális időjárás:
Miskolc: 21°C, 14.76 km/hÉ/ÉK-i szél, erősen felhős

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold 8°C, max nap 19°C Idő: zivatar záporesővel

Holnap:
Hőmérséklet: min hold 8°C, max nap 20°C Idő: erősen felhős

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!