Jótékonyság

Támogatás a Miskolci Kórház Gyermekrehabilitációs Osztályának

Az OVB Magyarország 500.000 forinttal támogatta a Miskolcon működő Velkey László Gyermek Egészségügyi Központ Gyermekrehabilitációs Osztályát. A felajánlott összegből a pénzügyi tanácsadó cég miskolci munkatársai hat kórtermet újítottak fel, ezzel segítve a bent fekvő gyermekek gyógyulását.

Jótékonyság

Sok-sok zsáknyi takaró, játék, eledel és tisztítószer gyűlt össze a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár által, a Miskolci Állatsegítő Alapítvány pártfogoltjai javára meghirdetett akció keretében.

Mellkaskompressziós gép és ultrahang-készülék beszerzését támogatják mindazok, akik részt vesznek a Magyarországi Légimentésért Alapítvány újabb programján, amelynek időpontja október 28-a, színhelye pedig a miskolci repülőtér.

Az Ökumenikus Segélyszervezet két évtizede segíti Kárpátalján a legszegényebbeket élelmiszerrel, tűzifával, gyermekeket és időseket támogató programokkal. A segítségre egyre nagyobb szükség van az elhúzódó háborús helyzet nyomán kialakult gazdasági válság miatt....

A Retro Véradás mára már hagyománnyá nőtte ki magát, amely évről-évre egyre népszerűbb a véradók körében.

Az Iskolakezdés együtt! segélyakció vége felé közeledve gőzerővel zajlik az új, minőségi tanszerekből álló csomagok összeállítása és megkezdődött az adományok kiszállítása is.

Minden gyermek megérdemli, hogy mosolyoghasson! Ezért döntött úgy az Orbit, hogy idén újra támogatja az SOS Gyermekfalvakat, amely a vér szerinti szüleik nélkül élő hátrányos helyzetű gyerekekről gondoskodik.

Az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! elnevezésű segélyakciójának 2. hetében megkezdődött az első adománycsomagok összeállítása.

Elsősorban persze a jótékonykodás, másodsorban azonban a régi miskolc-tapolcai tradíciók felélesztése volt a célja a rotarystáknak, amikor első ízben megszervezték a jótékonysági Anna-bált, amelyre az idén immáron nyolcadik alkalommal invitálják a vendégeket....

A  Tesco  vásárlói  közel  34  millió  forint  összegű  támogatással  járultak  hozzá  az  Ökumenikus  Segélyszervezet  idei  Felhőtlen  Gyermekkor  adománygyűjtő  programjához.  A  gyűjtés  során  befolyt  adományokat  a  bántalmazott  és  mélyszegénységben ...

Csaknem százan mentettek életet a miskolci Szinva-teraszon a napokban. Kilencvenöt ember adott ugyanis vért a Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat akciója részeként egy illusztris környezetben, egy fiatalok által kedvelt szórakozóhelyen.