Sport-Parasport

Run Away! Fuss el! - Nemzetközi sajtókampány, ahol az erőszak megelőzésére hívják fel a figyelmet

Makai Viki ultrafutó Budapesten kegyetlen támadás, bántalmazás és szexuális erőszak áldozata lett. Csodával határos módon férje megmentette életét és a rendőrség elfogdta a támadót. Viki nyilvánosságra hozta a támadást részleteit, hogy felhívja figyelmet erre a szörnyű jelenségre és saját tapasztalatából leszűrt tanulsággal segítse embertársait.

Sport-Parasport

A világon először tesz kísérletet Czégel Erika és csapata, hogy egy időben, egy helyen a legtöbben tornázzanak Gymstick botjukkal.

Bogár János, hazánk egyik legeredményesebb ultrafutója a hétvégi SPAR Budapest Maratonon is remekelt és 3:11-es idejével a legjobb 36. lett a férfi mezőnyben. A maraton előszobájának számító 30 km-en is született megyei siker. A tokaji Olasz-Szabó Anna az előkelő 37...

Miskolcon, a Csanyik-völgyben, bükki környezetben rendezik meg október 13-14-én Magyarország legnépszerűbb akadályfutó versenyét. A Spartanra Miskolc 8 állomásos külön kalandparkkal is készül.

Együtt sportosan folytassuk Borsodban elnevezésű projekt szó szerint folytatása annak a munkának, amely segíteni akarja a fogyatékkal élő emberek sportolási lehetőségeit.

Második alkalommal rendeztek a  Hejőmenti Lovasparkban egész napos versenyt. Délelőtt szabadidős, délután pedig a regionális díjugratási megmérettetés várta a versenyzőket.  Soós András összefoglalóját hallják.

Az Ökumenikus Segélyszervezet két évtizede segíti Kárpátalján a legszegényebbeket élelmiszerrel, tűzifával, gyermekeket és időseket támogató programokkal.

Kedden a DVTK stadionban került sor az ARAGO-DVTK tanulmányi ösztöndíj program megnyitó rendezvényére.  Mint arról korábban részletesen is beszámoltunk tanulmányi ösztöndíj programot indított az ARAGO Zrt.

Augusztus 25-én, szombaton családi programokkal, zenével, nyereményjátékokkal várja a mozgás kedvelőit a Miskolctapolcai Strandfürdő.

Először indul a kizárólag cukorbeteg versenyzőkből álló kerékpáros csapat, a Team Novo Nordisk a legnagyobb hazai országúti kerékpárversenyen, a Tour de Hongrie-n.

A NARKE TheElectrojet fejlesztéséről év elején már olvashattak az érdeklődők.