Sport-Parasport

Újra vízbe szálltak a Kemény-legények - Edzőmeccsel készül a Millennium Masters a XIXO Waterpolo All Star Gálára

Edzőmeccsel kezdték meg tegnap a felkészülést a Szőnyi úti uszodában a Millennium Masters olimpiai bajnokai a XIXO Waterpolo All Star Gálára, ahol Kásás Tamásék nem kisebb ellenféllel csapnak majd össze, mint a nemzetközi nagyágyúkból összeállt világválogatott. Az ellenfél névsora folyamatosan bővül a valaha volt legnagyobb vízilabda sztárokkal, akiket a kispadról a négyszeres olimpiai bajnok edző, Ratko Rudić, és az egykori világ legjobbjának választott Manuel Estiarte irányít majd július 31-én a Duna Arénában.

Sport-Parasport

A napsütéses időben az esemény résztvevői már 9 órától gyülekeztek a Szent István téren. A futam előtt Béres Tímea aerobikedző várta közös bemelegítésre a részvevőket.

Klasszikus májusi időben indult útnak az idei Tour de Tisza-tó mezőnye, a 23 Celsius-fokos hőmérsékletben szinte nyár elejei időben várta a rajtot az esemény 1854  nevezője a tiszafüredi Halas téren.

Szombaton útjára indul a labda a megújult DVTK stadion zöld gyepén. Várhatóan, sőt a jegyek fogyásából kiderül, hogy biztos teltház lesz az első hivatalos mérkőzésen.

A kerékpározásnak számtalan válfaja ismert. A legismertebbek a hegyi-, az országúti-, és a túrakerékpározás, valamint a spinning. Mindegyik kortól és nem függetlenül gyakorolható és élvezhető.

Szeretsz erdőn, mezőn kirándulni? Most ezt kenuval is megteheted! Vízi-túrát szervezünk a Bodrogzug csodás világába. Ideális vízállás csodaszép idő vár minket a hosszú hétvégén! Mindez egybeesik a Tokaji Halas Boros Fesztivál és hacacáré programokkal!

Adorján Netti, Horváth Dominik, Tóth Zsolt és Samu Dominik voltak a résztvevői a Mozgásjavító Kupa 9. Úszóversenyének záró fordulójában Budapesten, a Mozgásjavító Intézetben.

Alig teljesítették a Kossuth-stafétát a futás szerelmesei a Zemplénben, máris itt a következő – május végi – kihívás, a Tengerszem-futás. A szervezők idén egy teljes hétvégével lepik meg az egészséges életmód követőit.

A futás nemcsak az állóképességet javítja és segít az ideális testsúly elérésében, de fiatalon is tart.

Nem volt könnyű az indulás, hiszen azt kellett elfogadtatni tanárral, diákkal és persze szülővel egyaránt, hogy a tanulmányi eredmény és a sport-teljesítmény a jövőben szorosan összefügg.

Hallgassa a Csillagpont Rádió DVTK Magazinját, a Csak a Diósgyőr című műsort és nyerjen páros belépőt a Magyarország-Japán  férfi jégkorong-válogatott felkészülési találkozóra, amelyet Miskolcon a Jégcsarnokban rendeznek, pénteken 19 órától. 

2018. május 19., szombat, Ivó, Milán

Időjárás

Aktuális időjárás:
Miskolc: 15°C, 5.4 km/hváltozó szél, közepesen felhős

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold 8°C, max nap 19°C Idő: gyengén felhős

Holnap:
Hőmérséklet: min hold 8°C, max nap 20°C Idő: erősen felhős

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!