Sport-Parasport

Programajánló - Miskolci Termelői Nap - Mesterségek címere

Minden hónap harmadik vasárnapján rendezik meg Miskolcon a termelői napot. A vásár során helyi és környékbeli termelők és kézművesek kínálják termékeiket, melyeket meg is kóstolhatnak az érdeklődők. A nap során kulturális és gyermekprogramok is várják a látogatókat.

További információ: www.facebook.com/miskolci termelői nap

Programajánló - Ismét látványos vitorlásversenyt rendeznek a Hámori-tavon

Második alkalommal rendezi meg a nyékládházi székhelyű Deboti VSE a Hunguest Hotel Palota-Deboti Vitorlás hétvége elnevezésű eseményét. Két hajóosztály versenyzői mérik össze tudásukat május 20-21-én a Hámori-tavon.

A felnőttek Laser, míg a gyerekek Optimist osztályban indulhatnak. A versenyre két kíváló balatoni club (balatonfüredi Yacht Club, Spartacus) versenyzői is ellátogatnak. A nyolc futamosra tervezett verseny része lesz a szombaton és vasárnap első futamként megrendezett időfutam.
 

Family Perfect Day – Június 10-én együtt mozoghatnak a Családok

A mozgás, az egészségmegőrzés, az egészségfejlesztés és a prevenció a célja az idei Family Perfect Day-nek, no meg az, hogy az emberek figyeljenek magukra a különböző szűréseken. Az egész napos fitness-, egészség-, szépség- és divat- fesztiválnak június 10-én, Miskolcon a Generali Aréna Miskolci Sportcsarnok ad otthont.

Ultralight repülőgéppel a Föld körül – Az álom valóra válhat

Egy mindössze 285 kg-os, egészen kicsi géppel repüli körbe a Földet egy házaspár. Keszy-Harmath Zoltán és felesége, Ágnes. Május elsején vágtak neki a világ körüli útnak, és terveik szerint szeptember közepén érkeznek vissza Magyarországra. 33 ezer km-t tesznek meg. Egyik állomásukon, sikerült elérni őket a Csillagpont Rádió riportereinek.

Tekerj a természetért!

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság és az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság közös szervezésében kerül megrendezésre 2017. május 27-én immár 19. alkalommal a Bükk-Aggtelek kerékpártúra. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság 40 éves jubileuma alkalmából rendhagyó túra indul Aggtelekről, mely Szilvásváradon zárul. Várunk minden biciklizni vágyót és természetet kedvelőt!Tekerj a természetért!

„KIK” tekertek a legjobban?

Miskolc adott otthont a Kerékpáros Iskolai Kupa (KIK) Borsod-Abaúj-Zemplén megyei selejtezőjének. Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság a gyermekbalesetek elkerülését, illetve a kerékpárosok fokozottabb védelmét szem előtt tartva minden évben meghirdeti a Kerékpáros Iskola Kupát, melynek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei területi versenyét 2017. április 28-án a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban rendezték meg.

Eszter megvalósította gyermekkori álmát - Életre szóló élmény volt a kutyaszánhúzás

Szigetvári Eszterről, a 38 esztendős miskolci édesanyáról az elmúlt hónapokban sokat olvashattak-hallhattak a médiában. Itt a Csillagpont Rádió műsorában is, ahol figyelemmel kísértük az agilis határozott és igen-igen szimpatikus anyuka küzdelmét, amelynek célja: gyermekkori álma valóra váltása volt.

Az Eger Plútó U12-es csapata nyerte a „Danone Focikupa a Gyermekekért” torna miskolci regionális döntőjét

Az Eger Plútó U12-es csapata nyerte meg a „Danone Focikupa a Gyermekekért” torna miskolci regionális döntőjét - Állami gondozásban és nevelőszülőknél élő gyerekeknek gyűjtöttek sportfelszereléseket a fiatal labdarúgók.

Hamarosan vízre száll az ötödik Dunai Regatta - a Miskolci Egyetem csapata is ott lesz!

Hamarosan vízre száll az ötödik Dunai Regatta - a Miskolci Egyetem csapata is ott lesz!

Vízi sportok, fesztiválélmény és rakpart – idén május 6-án 5. alkalommal rendezi meg az Antall József Tudásközpont a Dunai Regattát, amely a legnagyobb, egyetemek közti sport és kulturális fesztivál.  A rendezvény sportversenyeire rekordszámú jelentkezés érkezett be: közel 800-an neveztek a résztvevő 2 külföldi és 18 magyar egyetemről. Az ingyenes fesztivál egyik kiemelt célja, hogy az egyetemistákat sportolásra buzdítsa, és közösségi térként visszahozza Budapest életébe a Dunát. 

 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Sport-Parasport csatornájára