Sport-Parasport

Miskolc-Kassa Ultramaratonon - III. helyezést ért el a Miskolc Police csapata

A III. Kassa-Miskolc Ultramaraton futóversenyt 2021. november 6-án rendezték meg. A rendőrök a 115 kilométeres távot 10 óra 8 perc alatt teljesítették, ezzel a csapatok között a harmadik helyezést elérve.

A Miskolc Police csapatát Balogh Miklós r. alezredes, Daragó Tamás r. alezredes, Fábián Edina, Győrfi Gergely r. zászlós, Kamocsai Péter r. alezredes, dr. Lövey István r. alezredes, Márku Lászkó r. alezredes, Nagy Gábor r. alezredes, Rőczei Katalin r. főhadnagy és dr. Varga Péter r. alezredes alkották.

 

Sport-Parasport

A HELL Fight Club két versenyzője, Mezei Petra és Koncz Attila egyaránt ezüstérmet ünnepelhetett a hétvége folyamán. Remekül szerepelt Mezei Petra az idei Ifjúsági Európa-bajnokságon Budvában, egészen a döntőig verekedte be magát, ahol orosz ellenfelétől kapott...

Teljeskörűen felújításra és átalakításra került az M1 Fitness.

Egy kihívás keretein belül 12 hetes életmód-váltásra adja a fejét az egykori félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok, Erdei Zsoltot.

A SPAR Verde 10 km es versenyszámban nők között ezüstérmes lett a 2006-os születésű miskolci Lövei Vanda. A Miskolci Sportiskola kiváló fiatal atlétája 40 perc 41 másodperces idővel a női abszolút második hely mellett korosztálya bajnoki címét is megszerezte....

Zoli bácsi halálával óriási veszteség érte a magyar fogyatékossport-közösséget és az egész magyar sport- és fogyatékostársadalmat, egy példaképet, egy különleges sportolót és egy derűs, vagány bajnokot veszítettünk el. Tauber Zoltán 1945-ben, 11 évesen...

Rendhagyó körülmények között került megrendezésre az idei Szaniszló Sándor Emléktorna. A napról-napra változó járványügyi helyzet különös körültekintésre intette mind a szervezőket, mind a résztvevőket.

Illusztráció

Veres Pál, Miskolc Megyei Jogú Város polgármesterének meghívására érkezett Miskolcra Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke pénteken.

A 26 éves magyar lány a Franciaországban megrendezett világbajnokságon 81 méter mélyre merült, mindezt 2 perc 48 másodperc alatt teljesítette.

A DVTK szakosztályai és szurkolói az elmúlt években rengeteg civil szervezetet és alapítványt támogattak már, állatsegítőket, fogyatékossággal élőket, nehéz sorsú gyermekeket és gyermekkórházakat egyaránt.

2022. május 21., szombat, Konstantin

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás

Programok Miskolcon