Sport-Parasport

Focilázban él a világ - interjú dr. Lubinszki Mária sportpszichológussal

Egy hónapja tart a Labdarúgó Világbajnokság Oroszországban. A hétvégén kiderül melyik európai csapat lesz a világ legjobbja. Franciaország, Belgium, Horvátország és Anglia lép pályára a hőn áhított trófeáért. Azonban nemcsak a sportolók, hanem a szurkolók is készültek a grandiózus sporteseményre. Árulkodnak erről azok a kamerafelvételek is, amelyeket estéről estére láthatunk a TV készülékek előtt, vagy akár a helyszínen. A szurkolói lélektanról beszélgettünk a Csillagpont Rádió műsorában dr.

Sport-Parasport

Csúcsközelben az Acélcsapat - ezzel a mottóval választotta sajtótájékoztatója helyszínéül az avasi kilátót a Miskolc Steelers. A rendezvény apropója természetesen az e hétvégén a csapatra váró megmérettetés volt: a HFL 2018-as nagydöntője.

A „riszpekt.com játékmozgalom” hazánkban elsőként mutatja meg, hogy miként lehet a 10-18 éves korosztály számára érdekes, sokakat megmozgató és ebben a felnőttekre is számító sportrendezvényt, játéksorozatot szervezni, a fiatalok által oly kedvelt mobilalkalmazásokra...

Az ország minden részéről és még Szlovákiából is érkeznek versenyzők a június 30-ai versenyre. Várhatóan 100 ló 170 startját láthatja majd a közönség. A diósgyőri díjugrató versenyek egyre népszerűbbek a nézők és a versenyzők körében is.

A lovaglás kifejleszti az egyensúlyérzéket, pszichésen megnyugtató, karbantartja fizikai állóképességünket és még sorolhatnánk jótékony hatásait.

Valóban sportnemzet vagyunk, pláne, ha nem sportolásról, hanem szurkolásról van szó. A magyarok több, mint 80%-a eltérő gyakorisággal, de követi a különböző sporteseményeket, a legnépszerűbb sportág a futball.

Közös sajtótájékoztatón ismertette az idei Lidl-Balaton átúszás legfontosabb program-elemeit a BSI és az esemény névadó szponzora, a Lidl Magyaroroszág.

Izgalmas időszak indul június 14-től a futballrajongók számára, hiszen kezdetét veszi az első alkalommal Oroszországban megrendezendő, XXI. Labdarúgó-világbajnokság. A Szerencsejáték Zrt.

A Danone Focikupa a Gyermekekért (Danone Nations Cup) a világ legnagyobb, immár 18 éves múltra visszatekintő, professzionális gyermek labdarúgó kupája. A közel 30 országban megrendezett eseményen minden évben 2,5 millió gyerek vesz részt.

2016-ban némi lámpalázzal kezdtük el szervezni az első Nemzeti Regattát.

A Sportszelet egy tradicionális, több, mint két évtizedes múltra visszatekintő sportműsor, amely ezúttal a Csillagpont Rádió 103 MHz-es frekvenciáján hallható mindennap reggel 6 és délután 16 órai kezdési időpontokkal.

2018. július 16., hétfő, Valter

Időjárás

Aktuális időjárás:
Miskolc: 19°C, 5.4 km/hNY/ÉNY-i szél, zápor

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold 13°C, max nap 27°C Idő: gyengén felhős

Holnap:
Hőmérséklet: min hold 13°C, max nap 25°C Idő: zápor

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!