Sport-Parasport

A DVTK stadionban tartották az ARAGO-DVTK tanulmányi ösztöndíj program nyitó rendezvényét

Kedden a DVTK stadionban került sor az ARAGO-DVTK tanulmányi ösztöndíj program megnyitó rendezvényére.  Mint arról korábban részletesen is beszámoltunk tanulmányi ösztöndíj programot indított az ARAGO Zrt. és a DVTK a  matematika és a fizika tantárgyak területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó, Miskolcon tanuló középiskolások számára. A programban mind az öt állami fenntartású gimnázium az Avasi, a Diósgyőri, a Földes Ferenc, a Herman Ottó és Zrínyi Ilona Gimnázium vesz részt.

Sport-Parasport

Augusztus 25-én, szombaton családi programokkal, zenével, nyereményjátékokkal várja a mozgás kedvelőit a Miskolctapolcai Strandfürdő.

Először indul a kizárólag cukorbeteg versenyzőkből álló kerékpáros csapat, a Team Novo Nordisk a legnagyobb hazai országúti kerékpárversenyen, a Tour de Hongrie-n.

A NARKE TheElectrojet fejlesztéséről év elején már olvashattak az érdeklődők.

A Balogh-Liget Lovas Klub ad otthont a II. Hegyalja kupa (történelmi és 3D-s örömíjász viadalnak 2018. augusztus 5-én. A  Diósgyőri Íjász, Lovas és Hagyományőrző Egyesület elnökével Pászk Norberttel beszélgetett Soós András.

Javában tart az 50. Kékszalag, a tradicionális balatoni tókerülő vitorlásverseny. Mint arról a Csillagpont Rádió már beszámolt, több hajóban is van borsodi legénység. Európa leghosszabb tókerülő vitorlás versenyéről szubjektív tudósítással jelentkezik Dr.

9 órakor rajtol az 50. Kékszalag,  Európa leghosszabb tókerülő, és a Balaton legtradicionálisabb vitorlásversenye, amelyet először 1934-ben rendeztek meg. A versenyt az a hajó nyeri, amelyik a Balatont leggyorsabban vitorlázza körbe.

A Kékszalag Európa leghosszabb tókerülő, és a Balaton legtradicionálisabb vitorlásversenye, amelyet először 1934-ben rendeztek meg. A versenyt az a hajó nyeri, amelyik a Balatont leggyorsabban vitorlázza körbe.

A mezőkövesdi rendőrkapitányság vizsgálója, Sándor Róbert r. főhadnagy 49. helyezettként ért a célba. A „UPC MOBIL Ultra Tisza-tó 111” UB Kisköre versenyt 2018. július 13-15 között rendezték meg.

Egy hónapja tart a Labdarúgó Világbajnokság Oroszországban. A hétvégén kiderül melyik európai csapat lesz a világ legjobbja. Franciaország, Belgium, Horvátország és Anglia lép pályára a hőn áhított trófeáért.

Csúcsközelben az Acélcsapat - ezzel a mottóval választotta sajtótájékoztatója helyszínéül az avasi kilátót a Miskolc Steelers. A rendezvény apropója természetesen az e hétvégén a csapatra váró megmérettetés volt: a HFL 2018-as nagydöntője.

2018. szeptember 21., péntek, Máté, Mirella

Időjárás

Aktuális időjárás:
Miskolc: 28°C, 14.76 km/hD/DNY-i szél, közepesen felhős

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold 11°C, max nap 26°C Idő: gyengén felhős

Holnap:
Hőmérséklet: min hold 12°C, max nap 19°C Idő: zápor

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!