Civil kurázsi

Ezer zászlótartót kap ajándékba Miskolc

Közel kétmillió forint értékben adományoz zászlótartókat a városnak az a miskolci cég, mely a rögzítés technikai szerelvények fejlesztését tűzte ki célul 32 évvel ezelőtti indulásakor. A Metz Művek Kft. legfőbb profilja a szalagrögzítés. A villanyoszlopokra felhelyezett rozsdamentes termékeiket ma már világszínvonalú gyártástechnológiával állítják elő. Csakúgy, mint a KRESZ táblákat, forgalmi lámpákat, kábel és doboztartókat, figyelmeztető táblákat, lámpakarokat, valamint zászló- és virágtartókat.

 

Civil kurázsi

Vitaminitalt és jegesteát, illetve ruhát, táskát, takarót és törölközőt adományozott az ukrajnai háborús helyzet elől hazánkba menekülők számára a HELL cégcsoport.

Ma Észak-Nyugat Magyarországon 800 ezer ember nem jut 15 percen belül mentőhelikopterhez. Ezt az alapvető hiányt látva és ennek jelentőségét felismerve a TrustAir 2023-ban mentőhelikoptert indít az esélyegyenlőség szempontjából hátrányosan érintett régióban....

Érték Vagy! Díjjal ismerték el a Szimbiózis Alapítvány munkáját.

Mezőkövesden folytatódott a Társadalmi Szervezetek Fóruma, ezúttal a matyó hagyományokról, a hagyományok élővé tételéről szólt a délután, január 27-én.

A karácsonyi szezonban tartott karitatív kampány eredményeképpen összesen több mint 5 millió forintot utal át az OMV a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára. A segélyszervezet a pénzt egy új mentőautó megvásárlásához használja fel.

Társadalmi felelősségvállalási programjának keretében idén karácsonykor különleges támogatással segíti Szikszó városát a HELL ENERGY cégcsoport.

A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját.

A Szimbiózis Alapítvány „Egy hét mennyország” programja lenyűgözte a szakmai zsűrit, így teljes egyetértésben szavazták meg 2021-ben az Innovatív Szociális Szolgáltató Szervezete Díj első helyezettjének.

Az országban egyedülálló módon család-, és fogyatékosság-barát panziót adtak át Miskolcon, a Szimbiózis Alapítvány által működtetett Baráthegyi Majorságban. Itt a fogyatékos gyermeket nevelő családok számára is elérhető a kikapcsolódás és a feltöltődés.

A hátrányos helyzetű és fogyatékossággal élő fiatalokat mentorálják a Szimbiózis Alapítvány különleges foglalkoztatási programjában, amely egyfajta híd az iskolapad és a munka világa között.

2022. május 21., szombat, Konstantin

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás

Programok Miskolcon