Civil kurázsi

Ne legyen nehéz az iskolatáska!

A MiReHu Nonprofit Kft. 2024-ben is meghirdeti iskolatáska és iskolaszer gyűjtési programját, idén már negyedik alkalommal.
A MiReHu minden tanévkezdés előtt felajánlásból származó iskolatáskákat irodaszerrel teljesen feltöltve ad át olyan gyermekeknek, akik nehéz körülmények között élnek.
Az iskolatáskák leadására egész évben lehetőség van, így jelenleg már most is sok táska várja, hogy új gazdájához kerüljön, viszont a tanév vége az az időpont, amikor sokan megválnak az addig használt, illetve megmaradt iskolai eszközeiktől.

Civil kurázsi

Megkapta a svéd királyné által alapított Stiftelsen Silviahemmet akkreditációját a Sztehlo Gábor Evangélikus Szeretetszolgálat Ördögárok utcai idősek otthona – ezzel létrejöhet egy olyan trénercsapat, amely nemcsak egészségügyi dolgozókat, hanem demens szeretteikről...

A Koraszülöttekért Országos Egyesület immár harmadik alkalommal indítja el „Együttdobban” című fejlesztési pályázatát, mellyel az érintett gyerekek fejlesztő terápiájához nyújtanak anyagi támogatást.

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) Nemzetközi Nőnapra időzített szórakoztató edukációs kisfilmjében szó szerint NŐ a tét: Timi (Oroszlán Szonja) egy váratlan incidenst követően „élőzve” mutatja be az újraélesztés laikus technikáját dr.

Jubileumra készül a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál. Szeptemberben ugyanis immáron huszadik alkalommal szervezik meg a filmvilág rangos eseményét, amelynek kiemelt szponzora lett a Mercedes Benz Miskolc.

A MEAFC és az Első Miskolci Lions Club – karácsony közeledtével – közös jótékonysági licitet és adománygyűjtést hirdetett, melynek kedvezményezettje a speciális igényű gyermekek fejlesztésével foglalkozó miskolci Tüskevár Óvoda volt.

Elstartolt a K&H jövő gyógyítói díj közönségszavazása: a www.khgyogyvarazs.hu oldalon 9 jelölt közül 3 kategóriában döntheti el a nagyközönség, ki legyen az a 3 orvos, aki megkapja a program közönségdíját és az ezzel...

A II. Miskolci Ötletmaratonon négy csapat dolgozott ki ötletből projekttervé négy olyan elképzelést, amelyekkel a miskolci polgárok és közösségek a várost környezeti szempontból élhetőbb hellyé tehetik.

Mindenkit várnak, aki egészségesnek érzi magát, elmúlt 18 éves és nem töltötte be a 65. évét. No és természetesen azt, aki segíteni szeretne másokon.

Több mint 23 millió forint értékű Bizalompontot oszt szét az Auchan a Szimbiózis Alapítvány, a Magyar Vöröskereszt és az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére.