Civil kurázsi

Május 19. - III. Civil Nap Miskolcon

Idén harmadik alkalommal szervezi meg Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Információs Centrum a „Civil Napot”. A Miskolc Város Ünnepéhez kapcsolódó esemény a megszokott helyszínen, az Erzsébet téren várja az érdeklődőket. A Miskolcon tevékenykedő civil szervezetek, közösségek 2018. május 19-én, szombaton délután 2 - 6 óra között színpadi produkciókkal, standokkal várják a látogatókat. Fővédnök: dr. Kiss János alpolgármester.

Civil kurázsi

Fizikális beavatkozás nélkül vizsgálható a gyermekek látása annak a szemszűrő gépnek a segítségével, amelyet sikerült beszereznie az Első Miskolci Lions Klubnak.

Fizikális beavatkozás nélkül vizsgálható a gyermekek látása annak a szemszűrő gépnek a segítségével, amelyet sikerült beszereznie az Első Miskolci Lions Klubnak.

Egyre többet hallani a Fiatal Családosok Klubja Egyesületének munkájáról, közéletben vállalt szerepéről. Király Nóra alapító elnök volt a Csillagpont Rádió vendége kedden reggel.

Idén harmadik alkalommal szervezi meg Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Információs Centrum a „Civil Napot”.

Viktor budapesti trolibuszvezető, akinek az az álma, hogy a kerekesszékes emberek is élményekben gazdag életet élhessenek. Kiemelt projekt keretében álomszállító autót vásárolt, amivel gyógyászati segédeszközöket szállít az arra rászorulóknak.

fotó: MIKOM/minap.hu

190 évvel ezelőtt ezen a napon született Henry Dunant, aki a solferinói ütközet (1859) szemtanújaként, a sebesültek tragikus sorsát látva, 1863-ban Genfben létrehozta a nemzetközi vöröskeresztet és vörösfélholdat.

A bizalmat szeretné visszahozni az egészségügybe a Pozitív Attitűd Formálás - Az emberibb egészségügyért Közhasznú Alapítvány.

Legutóbb március 15-én vendégeskedett a Csillagpont Rádióban Nagy Boglárka, a Magyarországi Légimentésért Alapítvány létrehozója abból az alkalomból, hogy ismertesse, milyen fontos országjáró túrára indítottak egy vándorkiállítást.

Apafüzet, nagyszülők füzete, társkapcsolati készségek javítására szolgáló módszerek, szülők iskolája – hogy csak néhányat említsünk a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom programjaiból, gyakorlatából. A mozgalom célja, hogy a kívánt gyermekek megszülessenek....

2018. május 19., szombat, Ivó, Milán

Időjárás

Aktuális időjárás:
Miskolc: 19°C, 11.16 km/hÉ/ÉK-i szél, közepesen felhős

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold 8°C, max nap 19°C Idő: zivatar záporesővel

Holnap:
Hőmérséklet: min hold 8°C, max nap 20°C Idő: zápor

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!