Időjárás-közlekedés

Kezdődnek az egészpályás útfelújítások Miskolcon

illusztráció

Mintegy 4 km hosszú út és járdaszakasz épül Miskolcon a TOP-6.1.5-15-MI1-2016-00001 azonosítószámú, „Gazdaságfejlesztést és munkaerő mobilitás ösztönzését szolgáló közlekedésfejlesztés – Miskolc útfejlesztés I. ütem” című projekt részeként. Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében benyújtott pályázaton 399,78 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Időjárás-közlekedés

illusztráció

Befejeződött a Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új, autópályát keresztező híd középső támaszának építése, ezért mindkét oldalon megszűnik a sávelhúzás és újra megnyitják a forgalom előtt a belső sávokat.

A városi közlekedésben különböző módon, de valamennyien érintett miskolci meghívott részére szervezett pódiumbeszélgetést az önkormányzat megbízásából a Kerékpáros Miskolc Egyesület.

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében benyújtott, TOP-6.4.1-15-MI1-2016-00001 azonosítószámú, „Fenntartható városi közlekedésfejlesztés – Kerékpárút létesítése I.

fotó: minap

Miskolctapolcán a nyári szezonban a városi parkolók megtelnek, ezért most egy, a szünetben üres általános iskola udvarán is lehet parkolni június 25-étől. A Miskolctapolca Barlangfürdőhöz közeli általános iskola udvara nyáron üresen áll.

Hétfőn elszórtan, főként keleten és azon belül nagyobb számban az ország északi, északkeleti harmadában valószínű zivatarok előfordulása, amelyekhez egy-egy helyen felhőszakadás (> 30 mm) társulhat illetve északkeleten akár egy-egy heves zivatar (90 km/h feletti...

2018. június 11-én 08:00 órától előreláthatólag június 15-éig kátyúzási munkákat végeznek Miskolcon a Kiss Ernő utcában.

Felhőszakadás miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki az ország túlnyomó részére az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A délelőtti órákban az eső, zápor mellett legfőképp a déli, délnyugati országrészben, illetve a középső területeken alakulhat ki néhol zivatar, majd napközben egyre inkább inkább az ország északkeleti harmadán és a Dunántúl északnyugati felén számíthatunk rájuk.

Diósgyőrben a Nagy Lajos király utcát gázvezeték-építés miatt április 12-től egyirányúsítják a belváros irányában. A munkálatok várható befejezése április 17.

 

2018. július 17., kedd, Endre, Elek

Időjárás

Aktuális időjárás:
Miskolc: 29°C, 16.56 km/hNyugati szél, zivatar záporesővel

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold 13°C, max nap 27°C Idő: gyengén felhős

Holnap:
Hőmérséklet: min hold 15°C, max nap 23°C Idő: zápor

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!