Alternatív gyógyászat

Örömünnep másodszor is – Kicsiket és nagyokat egyaránt várnak a Gárdonyiban

Öko-sziget, vásár-tér, művész-tér, „csendesülő”, családi sziget és ehhez hasonlók várják mindazokat, akik július 8-án szombaton ellátogatnak a Gárdonyi Géza Művelődési Házba, mely otthont ad a II. Miskolci Örömünnepnek. Egy csodálatos örömteli nap együttes megélését ígérik a szervezők, Csincsi Bernadett és Geréné Gál Gabriella, akik tették ezt a Csillagpont Rádió stúdió-vendégeként, a részletesen ismertetvén egyúttal a programot is.

HYD - új sikerek

A világon először alkalmazzák a deutériumot diagnosztikai markerként a kaliforniai Santa Monicában tavaly ősszel megnyitott Cignature Health Diagnostics nevű klinikán.

A HYD rákkutató és gyógyszerfejlesztő kft évek óta folytat vizsgálatokat a csökkentett deutérium tartalmú vízzel. Céljuk hogy a rákgyógyításban elismert terápiaként használják a csökkentett deutérium tartalmú vizeket, majd később egy gyógyszer kifejlesztésével a betegek gyógyulási esélyeit is növelni szertnék.

Segítség a léleknek, gyógyulás a testnek – Mandalaház nyílt Miskolcon

Rohanó világunkban egyre gyakoribb jelenség a stressz, ami számos megbetegedés okozója, ugyanis a hosszantartó stresszes állapot gyengíti az immunrendszert, amelynek következtében nagyobb esélye van a betegségek kialakulásának. A stressz oldása sokféleképp érhető el. Erre hivatottak a gyógyszeres kezelések, a különböző pszichológiai módszerek vagy éppen a meditáció. Ez utóbbira is megtanítják a Mandala Házban az érdeklődőket. S hogy még mi mindenre? Arról a Mandala Ház két létrehozója, Gécziné Gabi és Urbán Edina beszélt a Csillagpont Rádió hétfő délelőtti műsorában.

A deutériumcsökkentő mechanizmusok és a daganatos betegségek - interjú dr. Somlyai Gáborral

A deutériumcsökkentő mechanizmusok jótékonyan hatnak a daganatos betegségek gyógyításában – interjú dr. Somlyai Gáborral, a HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatójával. Az utóbbi időben felértékelődött az anyagcsere szerepe a népbetegségek kialakulásában. Dr. Somlyai Gábor, a HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. vezetője több éve kutatja az alacsony szénhidrát- és magas zsírbevitelre épülő ketogén-diéta, valamint a deutérium tartalmú víz, tumorra gyakorolt hatását.

Kvantumpszichológia - interjú Soltész Mónikával

A Dr. Hoffmann Gergely által létrehozott Pont-pszichológia a Kvantumiskola négy szakmai pillérének egyike. Gyakorlat-központú rendszer, amely az életben megfigyelhető, kézzel fogható jelenségeket kapcsolja össze a lélektan tudományával. Könnyen használható, mégis magas szintű tudást ad. Segíti az önreflexiót és az önismereti munkát egyaránt. Egyik miskolci képviselőjével, - oktatójával – Soltész Mónikával Monos Márta beszélget.

Interjú Pászk Norbert gyógynövényszakértővel

A zöldség, a gyümölcs és a gabonafélék jótékony hatásairól, valamint a gyógynövények és egyéb természetes gyógymódok lényegéről hallhatnak érdekességeket. Stúdiónk vendége Pászk Norbert gyógynövényszakértő volt, akivel a fűszernövények tartósításáról, a napkollektoros szárítás előnyeiről is Monos Márta beszélgetett.

Az agytorna jelentősége az egészséges szellemi fejlesztés és a képesség fejlesztése szempontjából

Az agytorna jelentősége az egészséges szellemi fejlesztés és a képesség fejlesztése szempontjából - beszélgetés Varga Vivien Lillával, a gyerekeknek javallott agytorna kapcsán. A riporter Monos Márta.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Alternatív gyógyászat csatornájára