Havária

Gyógyszer hamisítók rendőrkézen - Mutatjuk a rajtaütést (videóval!)

A négy gyanúsított ipari mennyiségben gyártotta a hamis készítményeket. A lefoglalt tabletták és ampullák feketepiaci értéke 600 millió forint. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) bűnszövetségben elkövetett egészségügyi termék hamisítása bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 47 éves budapesti férfi és három társa ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi utasítására és irányítása alatt a bűnözői csoport tagjai 2017 áprilisától egy Budapest XVIII.

Sósav szivárgott egy vasúti tartálykocsiból a Miskolc Rendező Pályaudvaron - 28 ház lakóját evakuálták

A káresethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit, a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálatot, a Katasztrófavédelmi Mobil Labort és a Regionális Műszaki Mentőbázis vegyi konténerét riasztották. A szivárgó anyag miatt, a közelben álló, huszonnyolc ingatlanból összesen hetvenhat lakónak kellett ideiglenesen távozni. Elhelyezésükre két autóbusz érkezett a helyszínre. A Katasztrófavédelmi Mobil Labor gázkoncentráció méréseket végzett a helyszínen, az egység nem mutatott ki egészségre veszélyes értékeket a műszereivel.

Hótörés a Bükkben - döbbenetes képekkel!

A 40 éves Bükki Nemzeti Park történetében eddig nem tapasztalt természeti katasztrófa történt 2017. áprilisában a Bükkben. Az utóbbi időben egyre enyhébb tél végi időjárás észrevétle­nül fordult tavaszba. Az ilyenkor megszokotthoz képest aszályosabb volt az időjárás, hosszabb ideig nem hullott csapadék. Ezt pótolta a természet áprilisban, egyszerre, hó formájában.

 

Az április 19-én lehullott óriási mennyiségű hó nem csak az itt élő embereket érte váratlanul, hanem a Bükk már tavaszi lombba borult erdeit is.

 

Feliratkozás RSS - Havária csatornájára