A mi kórházunk

Breitenbach Sándor műszaki igazgató volt stúdiónk vendége

Hat telephely kórház, 42 gépjármű, több mint 100 lift 30 ezer orvosi berendezés – műszaki szempontból számokkal így is jellemezhető a B-A-Z Megyei Központi Kórház és Egyetemei Oktató Kórház. Breitenbach Sándor műszaki igazgatóval Németh Csaba beszélgetett a gyógyító munka hátterében lévő műszaki üzemeltetés feladatairól. A beszélgetésben szó volt a napi karbantartási feladatokról, a GYEK fejlesztéséről és a különböző felújításokról is. DE azt is megtudhatják milyen hiányszakmák dolgozóit keresi a kórház.

Gyereknap a GYEK-ben - hangos összefoglaló

A Gyermeknapra várták a kórház kis betegeit 2017. május 22-én 15 órakor a Gyermek egészségügyi Központba. A Mannheim Viktória által szervezett színes műsorban megismerkedhettek a kicsik a regge muzsikával, klasszikus zenét hallgattak disco ritmusban, és az elmaradhatatlan karaoke volt a nap csúcspontja. 

Gyereknap a Gyermek Egészségügyi Központban

Gyereknapot tart a Velkey László Gyermek Egészségügyi Központ 2016. május 22-én 15 órakor.  
Úgyis mondhatnánk, hogy a május a gyerekeké, hiszen folyamatos programok várták és várják a legkisebbeket a létesítményben.  
A központ főnővérével, Vízi Valériával beszélgettünk az elmúlt és a közelgő rendezvényről.  Soós András.

Kisöccse betegségekor határozta el, hogy orvos lesz – Díszpolgárrá avatták a gyógyító orvost

Magas szakmai felkészültség, szilárd emberi tartás, energikus magatartás és empátia jellemzi a nyugalmazott főorvosnőt. Magánemberként optimista, vidám, kiegyensúlyozott, játszani és kikapcsolódni is tudó ritka egyéniség. Öt évtizede gyógyítja a betegeket D. Nagy Dezsőné Dr. Sági Ilona ideggyógyász-neurológus, a Csillagpont Rádió csütörtöki vendége. Munkája elismeréseként, május 11-én, Miskolc Város Napja ünnepén vette át a kitüntető díszpolgári címet. 

Újszülött melegítőt kapott a GYEK

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központ Koraszülött-Újszülöttpatológiai Osztálya újabb eszközzel gazdagodott az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület gyűjtése és adományozása jóvoltából. 

Az adományozás alkalmából szervezett rendezvényen Nagy István elnök adta át a babamelegítő ágyat prof. dr. Barkai Lászlónak a Gyermekegészségügyi Központ vezetőjének és  Dr. Szűcs Ildikónak, a Koraszülött-Újszülöttpatológiai Osztály osztályvezető főorvosának.

A GYEK egészének elismerése a nekem adott díj – Kulin László emlékérmet kapott Prof. Dr. Barkai László

A GYEK egészének elismerése a nekem adott díj – mondta Prof. Dr. Barkai László a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ igazgatója, amikor a Magyar Gyermekorvosok Társaságának Északkelet-Magyarországi Tudományos Ülésén átvette az idei év Kulin László emlékérmet. Szerinte a díj a szakma elismerése annak a jó gárdának, aminek tagjai a GYEK-ben dolgoznak. (fotó: mikom)

dr. Nagyné Stefán Enikő Munkaügyi és HR-igazgató volt a Csillagpont Rádió vendége

dr. Nagyné Stefán Enikő Munkaügyi és HR-igazgató volt a Csillagpont Rádió vendége kedden reggel. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház új vezetőjével a humánerőforrás helyzet aktuális gondjairól, megoldási lehetőségeiről, valamint az optimális munkahelyi légkör megteremtésének jelentőségéről beszélgetett Szász Anikó.

Tisztelet az Ápolóknak - megemlékezés az Ápolók Nemzetközi Napján

Az új intézményben az Ápolók Nemzetközi Napjának megünneplését már május 11-én, a Semmelweis Tagkórházban, ünnepi tudományos programmal kezdték. A mai napon, a székhelyen, az ünnepre felhívó táblával várták a dolgozókat, amely a főépület aulájában került elhelyezésre, és Balogh Lászlóné, az Onkológiai Osztály munkatársának kreativitását dicséri.

Miskolc Város Napja - Dr. Németh Gyula főorvos, címzetes egyetemi docens Benkő Sámuel Díjat kapott

fotó: minap

Május 11-én, Miskolc város ünnepén Dr. Németh Gyula főorvos, címzetes egyetemi docens a sok évtizedes elszánt és elkötelezett, szakmai tevékenységét hivatásként végző munkájáért Benkő Sámuel Díjat kapott.

Oldalak

Feliratkozás RSS - A mi kórházunk csatornájára