A mi kórházunk

A horkolás és ami mögötte van

Nem tudok aludni, mert, horkol a párom. Mit tegyek, hogy, ne piszkáljanak állandóan a horkolásommal? Két ember kétféle megközelítés.  A horkolás nem kellemes állapot.  Szenvedhet tőle a környezet, de annak sem gondtalan, aki elköveti.  Nem is gondolnánk, hogy milyen konfliktusok kiváltó oka lehet.  Figyelmen kívül hagyni a tényt veszélyes.  A háttérben akár komolyabb szervi bajok is lehetnek.  Alvásdiagnosztikai laborban választ kaphatunk kérdéseinkre.  A vizsgálat fájdalomnetes és fontos. A B.-A.-Z.- megyei Központi Kórház fül-orr gégészeti osztályának orvosával Dr.

A mi kórházunk

Rekordszámú nevező jelentkezett az idei, 34. Wizz Air Budapest Félmaratonra.

Főigazgatói Dicsérettel ismerték el munkáját Szabó Mariannának, a központi kórház mellkas- és érsebészeti műtősének, aki már kisgyermekkora óta bejáratos volt az egészségügyi intézménybe.

Dr. Egervári Erzsébet, fiatal belgyógyászkntént 2004 nyarán döntött úgy, hogy hematológus lesz. Másik fontos döntéseinek egyike (amelyet már szakmabéli férjével hozott meg), hogy örökbe fogad, fogadnak gyereket, illetőleg gyerekeket.

A patológia az orvostudomány alapja, összeköti az elméleti tudományokat a klinikummal, választ keres a betegségek tüneteit és a betegek panaszait okozó morfológiai és funkcionális elváltozásokkal kapcsolatos kérdésekre. Keveset beszélünk a patológia tudományáról....

Egy újabb egészségügyi dolgozót mutatok be Önöknek, aki gyógyszerész asszisztensként csaknem 40 éve dolgozik.  Ahogyan mondja nem is tudna mást elképzelni.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban régen várt fejlesztés valósult meg.

Az emberi kéz egy összetett csodálatos szerkezet. Nem is gondolunk, talán bele milyen kincsnek vagyunk a birtokában.  Így van ez rendjén. Persze nem árt, ha óvjuk, védjük kincseinket.  Dr.

Frontok jönnek, frontok mennek. Na és a klímaváltozás? Szóval nem elég a betegség, a baleset, még az igen változékony időjárás is megnöveli a forgalmat a központi kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályán. Vezetőjével dr.

Semmelweis napon kapott főorvosi címet az audiológiai szakrendelést vezető szakorvos. Joó doktornő a Csillagpont Rádió Rendelő című műsorában beszélt a pályakezdéséről, arról, hogy miért választotta e szakterületet.

Az ismert gyermekgyógyász, dr.Velkey László professzor unokája, dr. Kretzer András adta át a nagyapa által összegyűjtött dokumentumokat az utódoknak: dr. Sólyom Enikőnek, dr. Lombay Bélának és dr.