A mi kórházunk

Dr. Simon Réka a Csillagpont Rádióban

A Velkey László Gyermekegészségügyi Központ Szakmai Vezetőtestületének elnöke volt a Csillagpont Rádió vendége kedden reggel. Dr. Simon Réka visszatekintett az elmúlt közel fél évre, amióta harmadmagával vállalta a GYEK vezetését. Főorvosnő beszélt a 2018-as esztendő felújítási terveiről, a gyermekgyógyász ellátottságról és egyéb aktualitásokról. 

A mi kórházunk

A Nemzetközi Nőnapon március 8-án kiemelkedő figyelemmel és tisztelettel fordulunk a hölgyek felé. Megmarad e ez a figyelmesség az év további 364 napján.

2004 óta több mint 1000 bohócdoktori vizitet végzett a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ kis betegei körében dr. Tik Tak.

Új támogatásnak örülhettek a B-A-Z Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Onkohaematológiai és Csontvelő-transzplantációs Osztály D részlegének dolgozói és kis betegei.

A korai felismerés és időben megkezdett kezelés 10-15 évvel is meghosszabbíthatja a betegek életét. Néhány évtizeddel ezelőtt még elvesztették őket.

A Magyar Ápolók munkája előtt tiszteletek a B-A-Z Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban.

Fotókiállítással, különféle programokkal is köszöntik az ápolókat ezekben a napokban hazánkban.

Az elmúlt napokban tovább emelkedett az influenzaszerű megbetegedések száma hazánkban. A leggyakrabban az óvodás és az általános iskoláskorú gyermekek betegedtek meg.

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-1.10.3-17-2017-00006 azonosítószámú pályázata keretében 299,53 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatás segíti a projekt eredményes megvalósulását, amely során a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi...

2017-ben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház területén működő Amplifon Hallásközpont értékesítette a legtöbb hallókészüléket az országban.

2018. március 24., szombat, Gábor, Karina

Időjárás

Aktuális időjárás:
Miskolc: 3°C, 1.8 km/hÉNY-i szél, közepesen felhős

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold -4°C, max nap 5°C Idő: közepesen felhős

Holnap:
Hőmérséklet: min hold 0°C, max nap 7°C Idő: pára

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!