Közélet

Vízosztás a pályaudvarokon

A budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-START a hőségriasztás ideje alatt. Fontos, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal induljon útra. Budapesten a Keleti, a Déli pályaudvaron, Kelenföldön, Kőbánya-Kispesten, Rákospalota-Újpesten, továbbá vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, pécsi, nagykanizsai, siófoki, fonyódi, tapolcai, veszprémi, zalaegerszegi és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók.

Közélet

Tóth László, az Unió Coop Zrt. vezérigazgatója kapta ebben az évben a Szövetkezeti Érdemrendet, az Országos Szövetkezeti Tanács elismerését Kósa Lajos, a szervezet elnöke és Dr. Zs.

Az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program által finanszírozott InnoCult – A kulturális és aktív turizmus innovatív fejlesztése a Hegyköz térség turisztikai útvonalain (SKHU/1801/1.1/028) projekt arra vállalkozott, hogy komplex megoldásokkal segíti...

A járvány elleni védekezésben dolgozók helytállását ismerte el június 28-án, a megyeháza dísztermében tartott ünnepélyes oklevél átadón a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Oltási Munkacsoport nevében dr. Alakszai Zoltán.

A közösségi béketeremtés érdekében jött létre Miskolcon, helyi központtal a Nemzetközi Béketeremtők Ligája, azaz az International Peacemakers League (IPL).

Az InterCity-közlekedés 30. évfordulójának emlékére az első InterCity Ticket lapszám borítójával külön kiadású IC Magazinnal készül a vasúttársaság az utasok számára, melyben bemutatják az InterCity-hálózat történetét, jelenét, jövőjét.

Veres Pál Miskolc MJV polgármestere a pandémiás helyzet miatt ülésezni nem tudó közgyűlés jogait gyakorolva alpolgármesterré nevezte ki Badány Lajost, a Velünk a Város frakcióvezető-helyettesét.

balra Tóth Géza átveszi a 2020. évi MagyarBrands elismerés üvegdíját Dr Totth Gedeontól

Ismét a legkiválóbb hazai márkákat elismerő MagyarBrands díjjal ismerték el COOP-ot.

Most érdemes munkát keresni annak, aki rokkantsági vagy rehabilitációs ellátásban részesül.

balra Tóth Géza átveszi a 2020. évi Energiatudatos Vállalat tanúsítványt Dr. Molnár Ferenctől

A 2018-as és 2019-es év után 2020-ban immár harmadik alkalommal ismerték el Energiatudatos Vállalat védjeggyel a COOP Gazdasági Csoport fejlesztéseit.

A járvány által elgáncsolt munkaerőpiac ismét erőre kap – ezt igazolják a miskolci HR szolgáltatók tapasztalatai is. Minden szektorban élénkül a kereslet.

2021. július 26., hétfő, Anna, Anikó

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás

Programok Miskolcon