Közélet

Megérkeztek a gólyák - Az Aggteleki Nemzeti Park munkatársai fészekmentő akcióval várták őket

Megérkeztek a gólyák! Az Aggteleki Nemzeti Park munkatársai fészekmentő akcióval várták a költöző madarak visszatérését. Dr. Boldogh Sándort az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságának zoológiai szakreferensét Németh Csaba kérdezte.

Közélet

Pörög a belföldi turizmus: ötszörös forgalmat hoz a nyuszi a szálláshelyeknek. Az apartmanok és a vendégházak mellett a négycsillagos hotelek ajánlatai a legvonzóbbak.

Egyszerűsített ügyintézés, hatékonyság, költségtakarékosság. Ilyen és hasonló jelzőkkel lehet illetni a létszámában egyre gyarapodó ügyfélkapukat, amelyek célja lehetőséget biztosítani az ügyfélközpontú ügyintézésre.

Csaknem hatvan millió forintos beruházásban, vendégfogadásra, kézműves hagyományőrző és terápiás foglalkozásokra alkalmas vendégház épül Szakáldon. A Miskolci Autista Alapítvány szakáldi szociális farmján már eddig is nyolc ellátottnak biztosítottak otthont és munkát...

Neve sokak számára ismerős, nem csupán a szűkebb pátriában, hanem országosan, sőt a határon túl is.

Március 15-e a szabad sajtó ünnepe is, melyről minden évben megemlékezik az Észak-Magyarország és a Borsod Online csapata. Ezen a napon hozzuk nyilvánosságra az év újságírójának nevét is.

Március 15-e Magyar Köztársaság Nemzeti ünnepe, amelyet országszerte ünneplünk, amelyre országszerte emlékezünk. A 48-as eszmékről, a forradalom üzenetéről és a márciusi ifjakról beszélgetett az ismert történésszel, dr.

2018. március 14. - Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár Batthyány-Strattmann László-díjakat, Pro Sanitate-díjakat és Miniszteri Elismerő Okleveleket adott át szerdán a Pesti Vigadóban.

Az egészséges táplálkozás egyik alapvető feltétele, hogy kalciumban gazdag élelmiszereket együnk.  Szakértők a mai napig is vitatkoznak azon, hogy a tej és a tejtermékek mennyire jók szervezetünknek.

Afrikai sertéspestist (ASP) diagnosztizált a magyar-román határtól mintegy 4 kilométerre a Román Állategészségügyi Szolgálat. A kitörés miatt néhány újabb magyarországi, határ menti településen is állategészségügyi korlátozó intézkedéseket kellett bevezetni – tette...

Korai fejlesztés és gyógytestnevelés volt annak az ágazatközi találkozónak a címe, amelyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat rendezett a Pedagógiai Szakszolgálatok Hete programsorozat részeként a Velkey László Gyermekegészségügyi Központban....

2018. március 24., szombat, Gábor, Karina

Időjárás

Aktuális időjárás:
Miskolc: 3°C, 1.8 km/hÉNY-i szél, közepesen felhős

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold -4°C, max nap 5°C Idő: közepesen felhős

Holnap:
Hőmérséklet: min hold 0°C, max nap 7°C Idő: pára

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!