Közélet

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház közleménye

Ismét találgatások – tények nélkül címmel közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház főigazgatója. A Dr. Révész János  által jegyzett közlemény szerint "az utóbbi néhány hétben tervezett támadás indult kórházunk ellen elsősorban a baloldali politikai pártok részéről, melyek célja akadályozni azt a fejlesztő munkát, amelyet a kórház jelenlegi vezetése következetesen végez. A szocialisták az elmúlt 48 órában megismételték ingatag lábakon álló rágalmaikat, amelyeknek semmi alapjuk nincsen.

Közélet

A történelmi egyházak képviselőivel tartott munkamegbeszélést a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei önkormányzat. A felek együttműködési szándékukról biztosították egymást a köznevelés, ifjúságnevelés, a karitatív jellegű tevékenységek és a pályázatok területén.

Illusztráció

Szlovákiában is megjelent a szomszédos Lengyelországban már a tavaly év végétől terjedő madárinfluenza - jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség a szlovák Regionális Állategészségügyi és Élelmiszeripari Felügyelet (RPVS) közlésére hivatkozva pénteken....

Az automatikus mérőállomásokon a szálló por (PM10) koncentráció túllépte (146%) a tájékoztatási küszöbértéket ezért a 306/2010. (XII.23.) Korm.

Hosszúhétvégék szempontjából nagyon karcsú lesz a 2020-as év, ráadásul az ünnepnapok nagy része is eleve hétvégére esik. De legalább ledolgozós, fekete szombatból is csak kettő lesz a 2020-ban. Március 15. és November 1.

Januártól 8 százalékkal emelkedik a minimálbér és a garantált bérminimum - a nap hírei

Bűncselekmény áldozata lett? Segítségre van szüksége? Ha igen, forduljon bizalommal az ország minden pontján elérhető Áldozatsegítő Szolgálatokhoz.

„A betegelégedettséget és a valós ellátási színvonalat egyensúlyban tartani nem könnyű, de azt gondolom sokat tettünk ennek érdekében.” -  Mondta el a Csillagpont Rádió vendégeként dr.

Fiatal, működő és képzett Miskolcot ígért megválasztása esetén Veres Pál, aki a legfontosabb feladatok közé sorolta az elvándorlás megakadályozását, a minőségi munkahelyek létrehozását a vállalkozások támogatását és nem utolsó sorban azoknak a sokat emlegetett...

Több, mint 70 milliárd Ft értékben terveznek magas hozzáadott értékű beruházásokat a vezető multinacionális nagyvállalatok Miskolcon: az elkövetkező két évben a legmodernebb technológiát hozzák majd a város ipari parkjaiba.

2020. január 29., szerda, Adél

Időjárás

Programok Miskolcon