Programajánló

Utazzon féláron a Szuperkoncertre!

A Szerencsejáték Zrt. egy év kihagyás után ismételten megrendezi a Szuperkoncertet szeptember 25-én, melyen a hazai könnyűzenei élet nagyágyúi lépnek fel. Exkluzív show keretén belül Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra lépnek. Az esemény apropóját a társaság harmincadik születésnapja adja, melyet egy egyedülálló helyszínen, a közel 25 ezer négyzetméretes Puskás Aréna Szoborparkban tartanak.

Programajánló

Szeptember 18-án, szombaton 17-24 óra között ismét Avasi Kvaterka lesz a pincesorokon, ahol a finom borok mellett most bográcsos ételekkel várják a kilátogatókat.

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata ebben az évben Némethi Lajos író-költőnek ítélte oda a Szabó Lőrinc-díjat. A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár ebben az évben is köszönti az irodalmi díjast. Az eseményre 2021.

Gorbacsov titkai, avagy az ember, aki megváltoztatta a világot - Könyvajánló interjú Zolcer János íróval. A „glasznoszty” a Szovjetunióban Mihail Gorbacsov által 1985-ben bevezetett új politikai stílus volt.

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár ebben az évben is várja napközis táborába az érdeklődő gyerekeket. A központi épületben zajló egy hétig tartó esemény ugyan pénteken véget ért, de három fiókkönyvtár augusztusban ismét várja a jelentkezőket.

A koronavírus járvány miatt tavaly elmaradt jubileumi koncertjét idén rendezi meg az együttes. A 31 éve alakult Miskolc Dixieland Band idén a 4. Dixie és jazz fesztivállal összevonva tartja születésnapi koncertjét.

Június 26-án a miskolci Szent István tér ad otthont a Richter Egészségvárosnak.

Teljeskörűen felújításra és átalakításra került az M1 Fitness.

A tavalyi évben nagy sikert aratott Miskolc Filmklub program idén is folytatódik, júniustól augusztusig, havonta két hétvégén a CINE-MIS Nonprofit Kft. szervezésében.

Az InterCity-közlekedés 30. évfordulójának emlékére az első InterCity Ticket lapszám borítójával külön kiadású IC Magazinnal készül a vasúttársaság az utasok számára, melyben bemutatják az InterCity-hálózat történetét, jelenét, jövőjét.

Május 29-én a Miskolci Nemzeti Színházban is végre felgördül a függöny. Hosszú hónapok óta várja a közönség, hogy újra látogathassák az ország első kőszínházának előadásait.

2021. szeptember 25., szombat, Eufrozina, Kende

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás

Programok Miskolcon