Programajánló

Lát- Lelet címmel, kiállítás nyílt Dr. Bobula Zsuzsanna festményeiből

„Úgy gondolom, hogy akkor jó egy kép, ha a csendéletnek, a tájnak, a modellnek a pillanatát, hangulatát, lelkét sikerül továbbadnom a képeimen” – vallja az orvos-művész, Dr. Bobula Zsuzsanna.  Munkáiból június 15-én nyílt kiállítás Miskolcon, a Művészetek Házában. Aki látta a tárlatot, meggyőződhetett arról, hogy az arnóti háziorvos alkotásai hűen tükrözik a művész hitvallását. A nagy érdeklődéssel kísért esemény hangulatából önök is kaphatnak ízelítőt, ha figyelemmel kísérik a Csillagpont Rádió hétfő reggeli műsorát 8 és 9 óra között.

Minden nap gyereknap a Kemény Dénes Uszodában

Futás, úszás, ebihalfogás, palackos búvárkodás, lufihajtogatás. Hogy csak néhányat említsünk a kínálatból, amellyel az elmúlt hét végén várták a Kemény Dénes Sportuszodába látogatókat. Kicsiket és nagyokat, gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A sportlétesítmény adott otthont ugyanis a „… mert minden nap Gyereknap” elnevezésű, elsősorban családoknak szóló egész napos rendezvénynek. A Swimming Pentathlon Club programjáról a főszervezővel és az egyik játékvezetővel beszélgetett a Csillagpont Rádió műsorában a szerkesztő, Monos Márta.

Programajánló - június 10-én egy nap Parasznyán a gyermekekért

Magyarországon, több ezer gyermek él a létminimum alatt, melynek hatalmas százaléka éhezik. A testi és lelki megterhelés azonban számtalan gyermeknek nem szegi kedvét, és a nehéz körülmények ellenére is küzdenek, tanulnak.
 Tóth Kata a Köztársaság téri Ételosztók vezetője Parasznyára látogat, segítő szándékú barátaival 2017. június 10-én, hogy adományaikkal, és egy főzéssel egybekötött jó hangulatú programmal szórakoztassák és segítsék a térségben élőket.  Soós András szerkesztő riporter
 

MÁV - Utas biztonsági kampány

A MÁV, a MÁV-START, a megyei baleset megelőzési bizottság és rendőrkapitányság utas biztonsági kampányt tart június 8-án Egerben, 9-én Füzesabonyban, valamint 12-én és 13-án Miskolc Tiszai állomáson, 9 és 12 óra között. A résztvevő szervezetek célja, hogy felhívják az utasok figyelmét a biztonságos vasúti közlekedésre, valamint az alapvető vasúti közlekedési szabályok betartására. Tekintve, hogy a sérülések nagy része egy kis odafigyeléssel elkerülhető lenne. A MÁV csoport szóvivő helyettesét Urbán Attilát kérdezte a Csillagpont Rádió.

Örömünnep másodszor is – Kicsiket és nagyokat egyaránt várnak a Gárdonyiban

Öko-sziget, vásár-tér, művész-tér, „csendesülő”, családi sziget és ehhez hasonlók várják mindazokat, akik július 8-án szombaton ellátogatnak a Gárdonyi Géza Művelődési Házba, mely otthont ad a II. Miskolci Örömünnepnek. Egy csodálatos örömteli nap együttes megélését ígérik a szervezők, Csincsi Bernadett és Geréné Gál Gabriella, akik tették ezt a Csillagpont Rádió stúdió-vendégeként, a részletesen ismertetvén egyúttal a programot is.

Országos Patika Nap 2017 – a színhely Debrecen

Az allergia és az allergia elleni küzdelemről tájékoztatják az érdeklődőket az idei Patika Napon, amelyet június 7-én rendeznek meg Debrecenben. A Magyar Gyógyszerészi Kamara központi programjában orvos-gyógyszerész találkozó is szerepel, amelynek a Debreceni Tudományegyetem ad majd otthont. Az esemény részleteiről tájékoztatta a Csillagpont Rádió hallgatóit dr. Nyíri László, a B.-A.-Z. Megyei Gyógyszerészi Kamara elnöke.

A Miskolci Állatkert apraja-nagyja, egy remek gyermeknapra szabva

2017. május 28-án, vasárnap, gyermeknap alkalmából is sok-sok élmény és látnivaló várja a Miskolci Állatkert látogatóit, ahová aznap a 14 éven aluliak számára ingyenes a belépés! Az összegyűlt gyermeksereget egész nap változatos állatkerti programok várják május 28-án, gyermeknap alkalmából a Miskolci Állatkertben. Főszerepben a nemrég született állatok, hiszen az utóbbi hónapokban igazi „bébibumm” pezsdítette föl az Állatkert életét. Az alig két hónappal ezelőtt született kúszósül kölyök után újabb csöppségek jöttek napvilágra.

Programajánló - Miskolci Termelői Nap - Mesterségek címere

Minden hónap harmadik vasárnapján rendezik meg Miskolcon a termelői napot. A vásár során helyi és környékbeli termelők és kézművesek kínálják termékeiket, melyeket meg is kóstolhatnak az érdeklődők. A nap során kulturális és gyermekprogramok is várják a látogatókat.

További információ: www.facebook.com/miskolci termelői nap

Programajánló - Ismét látványos vitorlásversenyt rendeznek a Hámori-tavon

Második alkalommal rendezi meg a nyékládházi székhelyű Deboti VSE a Hunguest Hotel Palota-Deboti Vitorlás hétvége elnevezésű eseményét. Két hajóosztály versenyzői mérik össze tudásukat május 20-21-én a Hámori-tavon.

A felnőttek Laser, míg a gyerekek Optimist osztályban indulhatnak. A versenyre két kíváló balatoni club (balatonfüredi Yacht Club, Spartacus) versenyzői is ellátogatnak. A nyolc futamosra tervezett verseny része lesz a szombaton és vasárnap első futamként megrendezett időfutam.
 

Family Perfect Day – Június 10-én együtt mozoghatnak a Családok

A mozgás, az egészségmegőrzés, az egészségfejlesztés és a prevenció a célja az idei Family Perfect Day-nek, no meg az, hogy az emberek figyeljenek magukra a különböző szűréseken. Az egész napos fitness-, egészség-, szépség- és divat- fesztiválnak június 10-én, Miskolcon a Generali Aréna Miskolci Sportcsarnok ad otthont.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Programajánló csatornájára