Programajánló

Sarud - Élményfalu a Tisza-tó partján

Sarud - Élményfalu a Tisza-tó partján. Kücsön Gyula horgászni indult a Tisza-tóra, ám annyira beleszeretett a vidékbe, hogy létrehozta Sarudon az Élményfalut. A budapesti vállalkozóból mára Tisza tavi lokálpatrióta lett. Németh Csaba kérdezte az Élményfalu turisztikai attrakcióiról, a Tisza-tó jelenéről és jövőjéről.

Programajánló

Javában tart a nyári vakáció. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház a dolgozóik gyermekei számára évek óta megszervezi nyári táborát az intézmény területén.

A Magyar Vöröskereszt B.-A-.Z. Megyei Szervezete nyerte el a 47. Elsősegélynyújtó Verseny országos döntőjének megrendezési jogát. A vetélkedőt Miskolc belvárosában rendezzük meg szeptember 7. és 9.

A Damján tábor több mint 20 éve súlyos, középsúlyos és enyhe értelmi fogyatékossággal élő gyermekeket és felnőtteket táboroztat Debrecenben.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Miskolc Helyi Szervezete immár harmadik alkalommal rendezi meg augusztus 26-án vasárnap azt a Családi Egészségnapot, amelyre szeretettel várják az egészségügyi dolgozókat és családtagjaikat egyaránt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatórium időjárás előrejelzése szerint,  - a Balatoni Vízirendészet parancsnokának egyetértésével - a szervező bizottság döntése alapján a 36. Lidl Balaton-átúszás ezen a hétvégén nem kerül megrendezésre.

2013-ban, külföldi minta alapján indult útjára a Bátortábor Alapítvány Lélekmadár Tábora. A kezdeményezés azon családoknak nyújt segítséget, akik súlyos, krónikus betegség következtében veszítették el gyermeküket.

Július 7-én és 8-án rendezik meg a XII. Gyógynövényes Napokat Bükkszentkereszten. Ezúttal Lopes-Szabó Zsuzsa fitoterapeuta, Szabó Gyuri bácsi lánya Svájcból tájékoztatta a Csillagpont Rádió hallgatóit a kétnapos program részleteiről.

Tervezzen több örömet és minőségi élményt az életébe! Várjuk mini-gasztropuccsunkra, a MÜHA GasztroPLACC-ra a kulináris élvezetek rajongóit. Érzékszervi stimulálás, közösségi hangulat és a pillanatban levés átélhető élménye egy szerethető, kicsi és hangulatos téren....

Spéder Ferenc makrofotográfus első önálló kiállítása június 30-ától tekinthető meg a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban.

Az ország minden részéről és még Szlovákiából is érkeznek versenyzők a június 30-ai versenyre. Várhatóan 100 ló 170 startját láthatja majd a közönség. A diósgyőri díjugrató versenyek egyre népszerűbbek a nézők és a versenyzők körében is.

2018. július 17., kedd, Endre, Elek

Időjárás

Aktuális időjárás:
Miskolc: 29°C, 16.56 km/hNyugati szél, zivatar záporesővel

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold 13°C, max nap 27°C Idő: gyengén felhős

Holnap:
Hőmérséklet: min hold 15°C, max nap 23°C Idő: zápor

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!