Programajánló

Május 19. - III. Civil Nap Miskolcon

Idén harmadik alkalommal szervezi meg Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Információs Centrum a „Civil Napot”. A Miskolc Város Ünnepéhez kapcsolódó esemény a megszokott helyszínen, az Erzsébet téren várja az érdeklődőket. A Miskolcon tevékenykedő civil szervezetek, közösségek 2018. május 19-én, szombaton délután 2 - 6 óra között színpadi produkciókkal, standokkal várják a látogatókat. Fővédnök: dr. Kiss János alpolgármester.

Programajánló

fotó: Veress Tamás

A jó idő beköszöntével idén tavasszal is megkezdődött a gyermekáldás időszaka a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban. Így megjelent egy kiskenguru fejecskéje is anyja erszényének nyílásában.

Fizikális beavatkozás nélkül vizsgálható a gyermekek látása annak a szemszűrő gépnek a segítségével, amelyet sikerült beszereznie az Első Miskolci Lions Klubnak.

Fűnyírással, a fák gondozásával, valamint az illegálisan lerakott hulladék és szemét eltakarításával készül Miskolc a Borangolásra.

Miskolc idegenforgalmi szervezete, a MIDMAR Nkft.

Május 17-19-én hetedik alkalommal várják a fesztiválozókat az Avas hegy pincéiben, lankás pincesorain és az Avasi kilátó melletti ligetben, a Gasztroplaccon.

Idén harmadik alkalommal szervezi meg Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Információs Centrum a „Civil Napot”.

Edzőmeccsel kezdték meg tegnap a felkészülést a Szőnyi úti uszodában a Millennium Masters olimpiai bajnokai a XIXO Waterpolo All Star Gálára, ahol Kásás Tamásék nem kisebb ellenféllel csapnak majd össze, mint a nemzetközi nagyágyúkból összeállt világválogatott....

Gecse Attila református kórházlelkész többször hangsúlyozta már a zene fontosságát a Csillagpont Rádióban.

2004-ben álmodta meg és 2012-ben nyitotta meg Vizsolyban a Mézmúzeumot Mézes Gergő. Az egyedülálló turisztikai látványosságként is működő múzeum komplex szolgáltatást nyújt a növekvő számú látogatónak.

Legutóbb március 15-én vendégeskedett a Csillagpont Rádióban Nagy Boglárka, a Magyarországi Légimentésért Alapítvány létrehozója abból az alkalomból, hogy ismertesse, milyen fontos országjáró túrára indítottak egy vándorkiállítást.

2018. május 19., szombat, Ivó, Milán

Időjárás

Aktuális időjárás:
Miskolc: 22°C, 16.56 km/hÉszaki szél, közepesen felhős

Előrejelzés:
Ma:
Hőmérséklet: min hold 8°C, max nap 19°C Idő: zivatar záporesővel

Holnap:
Hőmérséklet: min hold 8°C, max nap 20°C Idő: zápor

15 napos időjárás-előrejelzés a Köpönyeg.hu oldalon!