Portré

Patrónus szobában őszintén

Bűncselekmény áldozata lett? Segítségre van szüksége? Ha igen, forduljon bizalommal az ország minden pontján elérhető Áldozatsegítő Szolgálatokhoz. A munkájukat felelősségteljesen végző, képzett szakemberek fogadják itt a hívásokat vagy éppen a személyes megkereséseket. Miskolcon például a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 18. szám alatti központban is.

Portré

Miniszteri elismerő oklevelében részesítette Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere Duberné Dunaveczki Évát, a Magyar Vöröskereszt miskolci Hajléktalanokat Gondozó Központjának intézményvezetőjét.

A felkérés valójában ünnepi ajándékként is felfogható, hiszen a 46. születésnapja tájékán bízták meg a régióvezetői feladatokkal. Október elsejétől ugyanis dr.

Exkluzív interjút adott a Csillagpont Rádiónak az épp Kazahsztánban tartózkodó Arnóczky Noémi, akinek a napokban lát napvilágot új videóklippje.

Rekordszámú nevező jelentkezett az idei, 34. Wizz Air Budapest Félmaratonra.

Főigazgatói Dicsérettel ismerték el munkáját Szabó Mariannának, a központi kórház mellkas- és érsebészeti műtősének, aki már kisgyermekkora óta bejáratos volt az egészségügyi intézménybe.

Cremona és Miskolc zenei kapcsolata 1989-ben kezdődött. Cremona a hegedű szülőföldje, sőt, máig a vonós hangszerek készítésének a fővárosa.

Dr. Egervári Erzsébet, fiatal belgyógyászkntént 2004 nyarán döntött úgy, hogy hematológus lesz. Másik fontos döntéseinek egyike (amelyet már szakmabéli férjével hozott meg), hogy örökbe fogad, fogadnak gyereket, illetőleg gyerekeket.

A világ legnagyobb koncertsorozatára készül zenésztársaival a meglepetéseiről, különös ötleteiről is elhíresült zenész, Szurasenkó Dániel, a Miskolc Klezmer Band alapító-vezetője, a Béke Nagykövete, a Csillagpont Rádióban az 1000 Koncert Hazánkért elnevezésű zenei...

A patológia az orvostudomány alapja, összeköti az elméleti tudományokat a klinikummal, választ keres a betegségek tüneteit és a betegek panaszait okozó morfológiai és funkcionális elváltozásokkal kapcsolatos kérdésekre. Keveset beszélünk a patológia tudományáról....

Egy újabb egészségügyi dolgozót mutatok be Önöknek, aki gyógyszerész asszisztensként csaknem 40 éve dolgozik.  Ahogyan mondja nem is tudna mást elképzelni.