Szász Anikó

Szász Anikó

szerkesztő-műsorvezető

1994-ben egy véletlen folytán cseppentem bele a rádiózásba. Észak-Magyarország első kereskedelmi rádiójában szólhattam bele először a mikrofonba, amely máig meghatározó élmény maradt.

A Nonstop Rádióban hírszerkesztő, műsorvezető voltam, főként egészségügyi témákkal foglalkoztam. 1999-ben a Rádió GaGa munkatársaként sporthíreket szerkesztettem.

Aztán az élet a másik oldalra sodort, hiszen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház sajtóreferenseként 2000-2007 között az újságíró kollégák tájékoztatása volt a feladatom.

A Nyíregyházi Főiskolán művelődésszervező-kommunikáció szakon végeztem, PR-kommunikációs menedzser és andragógus lettem.

2007-ben megszületett a kisfiunk Bálint, mindennapjaink öröme és boldogsága.
2010 szeptemberétől a Gyermekrehabilitációs Osztály gyógyúszás-oktatójaként tevékenykedem.
A Csillagpont Rádió indulásától keddi napokon készítek interjúkat, portréműsorokat.
Az elmúlt öt évben számos témával foglalkoztam, talán a legkedvesebb számomra a gyermekegészségügy kérdése.
A Bátortábor tevékenysége mindig közel állt a szívemhez, sok-sok színes interjú készült áldozatos munkájukról; emlékezetes beszélgetés marad a korábbi orvos-igazgatóval dr. Békési Andreával készült portré is.
Az elmúlt öt évben szívügyemmé váltak a civilek. Fontosnak érzem társadalmi szerepvállalásukat, sokszor hiánypótló segítségnek érzem, amit tesznek. Gyermekeink egészsége alapvető értékünk, a kimeríthetetlen témák sorában számtalan segítséget kapok a Gyermekegészségügyi Központ orvosaitól, szakdolgozóitól.
Szakmai támogatásukat ezúttal is köszönöm!