BOKIK 68. Küldöttgyűlés a Népkerti Vigadóban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara ma, azaz június 12-én tartotta tisztújító küldöttgyűlését a Népkerti Vigadóban. A küldöttgyűlésről a BOKIK Választási Bizottságának sajtóközleményét mellékelten megküldöm.

Néhány érdekesség a BOKIK új Küldöttgyűlésének összetételéről: A 120 tagú testület 91 tagja régi küldöttünk, 29-en első ciklusban vesznek részt a legfőbb döntéshozó testület munkájában. A testületnek 17 hölgy tagja és 103 férfi tagja van.

A legfiatalabb küldöttünk 33 éves,  a legidősebb 77. A küldöttgyűlés átlagéletkora 59 év.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) 2024. június 12-én tartotta a 2024-2028-as kamarai ciklus tisztújító küldöttgyűlését Miskolcon, a Népkerti Vigadóban. A rendezvényen részt vett dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és dr. Alakszai Zoltán Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei főispán. A 2024. évi soros kamarai választások eredményeiről a BOKIK Választási Bizottsága a következő közleményt adja ki: A gazdasági kamarákról szóló törvény rendelkezéseinek, a kamara Alapszabályának, valamint a kamara Választási Szabályzatának megfelelően lezajlottak a 2024. évi soros gazdasági kamarai választások. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara tagozataiban május végén megválasztották a Küldöttgyűlés 120 tagját. 2024. június 12-én a Küldöttgyűlés döntött a kamara tisztségviselőiről, elnökségi tagjairól és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara vármegyei küldötteiről.

A 2024-2028. közötti időszakra

a BOKIK elnöke:    Bihall Tamás – Nord Tender Kft., tulajdonos

a BOKIK általános alelnöke: Dr. Barkóczi István – FUX Zrt., igazgatósági elnök