Idén négy napos lesz az Avasi Borangolás

Az idei tavasz ismét elhozza (nem csak) a miskolciaknak a környék legunikálisabb borgasztronómiai rendezvényét 2024. május 16. és 19. között. Mondhatni, tAVASzi szél bulit áraszt!

Igen, jól látjátok! Immár négynaposra bővült a XII. Avasi Borangolás, hogy még több érdeklődőnek mutathassuk meg városunk szépségeit, még többen csodálkozhassanak rá az Avas rejtett kincseire, magukba szippanthassák az ódon történelem és a pezsgő élet mámorító keverékét a hegyoldal kanyargós kis utcáin, és egészen új és meglepő élményekkel térhessenek haza Miskolcról.

Ez a fesztivál hiába tizenkettő, nem egy tucat! Erről meggyőződhet minden látogató, aki májusban ellátogat hozzánk, és részese lesz ennek a valóban kivételes forgatagnak. Számos újdonsággal készülünk, amelyekről természetesen később részletesen beszámolunk, de az elmúlt évek alatt a szívünkhöz nőtt dolgok is újra várnak mindenkit szeretettel. A csodálatos helyszín, a különleges pincesor, az ország legfinomabb borai, a gasztronómiai kalandozások, a sokszínű zenei kínálat, a kultúra és a jókedv már védjegyei a rendezvénynek, és ezek nélkül természetesen nincs Avasi Borangolás.

Folyamatosan zöldülünk, az eddigieknél is jobban igyekszünk megóvni nemcsak a történelmi, hanem természeti környezetünket, illetve a saját egészségünket. Ennek fényében 2024-ben is keressük a legrátermettebb, legügyesebb, legerősebb vállalkozó szellemű kicsi és nagy borangolót, a valódi szuperhőseinket, akik elnyerik az AVASember és a KisAVASember címet.

Véssétek hát fel a naptárba: XII. Avasi Borangolás, 2024. május 16–19., Miskolc.

Az Avasi Borangolás első napja szakmai nap, a pincék május 17-19-ig tartanak majd nyitva.

Várunk minden kedves Borangolót 2024-ben is a város legnagyobb összeölelkezős, több napos kerti partijára!