Ezer zászlótartót kap ajándékba Miskolc

Közel kétmillió forint értékben adományoz zászlótartókat a városnak az a miskolci cég, mely a rögzítés technikai szerelvények fejlesztését tűzte ki célul 32 évvel ezelőtti indulásakor. A Metz Művek Kft. legfőbb profilja a szalagrögzítés. A villanyoszlopokra felhelyezett rozsdamentes termékeiket ma már világszínvonalú gyártástechnológiával állítják elő. Csakúgy, mint a KRESZ táblákat, forgalmi lámpákat, kábel és doboztartókat, figyelmeztető táblákat, lámpakarokat, valamint zászló- és virágtartókat.

 

A város régi zászlótartói műszaki, korrózióvédelem, és működés szempontjából sem felelnek már meg a mai kor elvárásainak. A miskolci cég zászlótartói - a mérnöki tervezésének köszönhetően - egyedülálló a világon, erős, esztétikus, tűzi horganyzott, és többféle módon szerelhető fel a rozsdamentes szalaggal.

A Miskolci Városgazda munkatársai megkezdték az új tartók cseréjét. Először a Hegyalja utcán cseréltek le 30 darabot, de a következő napokban és hetekben folyamatosan kerülnek kihelyezésre az új zászlótartók. Teljes zászlózás esetében az új zászlótartókba városszerte csaknem ezer darab nemzeti színű lobogó kap majd helyet a nemzeti ünnepek alkalmával.