Magyarországi Légimentésért Alapítvány - Az egészségügyi dolgozók munkájának elismerése

Master KG és Nomcedo Jerusalema című slágerére elindított táncmozgalomhoz a világ minden tájáról számtalan baráti társaság és munkahelyi csapat csatlakozott, de orvosok, ápolók, tűzoltók is táncoltak az afrikai örömzenére.
A 2020-as év legjobb tánc kihívásában a Magyarországi Légimentésért Alapítvány is részt vett, ezzel köszönve meg az egészségügyben dolgozók elmúlt évben tanúsított erőn feletti munkáját! 

Észak és Nyugat egyszerre táncolt, hiszen a Miskolci repülőtéren készült felvétellel egyidőben a Balatonfüredi bázis is csatlakozott a kezdeményezéshez. A táncról készült összeállításban a Légimentő Nonprofit Kft. minden légimentő bázisa (Budaörs, Balatonfüred, Sármellék, Pécs-Pogány, Szentes, Debrecen és Miskolc) egy-egy rövid videóüzenetben köszönt el a 2020. évtől és kívántak boldog új évet az Országnak 2021-re.
Az Alapítvány tagjai elérhetőségeiken örömmel várják a csatlakozókat. Rövid videót várnak egyéni, baráti társaságok, munkahelyi közösségektől, melyből egy összefogást szimbolizáló filmet készítenek majd.
Csatlakozz te is, és köszönjük meg együtt az egészségügyben dolgozók munkáját!