Elkészült, és várja a helyi kereskedőket, vásárlókat Miskolc online adventi piactere

Ahogyan azt a város ígérte, elkészült az új, digitális miskolci piactér első verziója - hétfőtől a vasaroljmiskolcit.hu weboldalon érhető el Miskolc adventi vására.

Bíztatunk minden miskolcit, keressék fel a vasaroljmiskolcit.hu weboldalt, ajánlják ismerőseiknek, és vásároljanak helyi őstermelői-, kéznűves termékeket és művészeti alkotásokat a fa alá.

Az idei, rendhagyó adventi vásár mindeközben már javában zajlik a Vásárolj Miskolcit! nevű Facebook csoportban, ezt kiegészítve az új weboldal még könnyebbé teszi azt, hogy az eladók és a vevők egymásra találjanak.

Az idei év sajnos sok szempontból másképp sikerült, mint azt terveztük. A koronavírus járvány arra kényszerít minket, hogy ünnepeinket, ünnepi szokásainkat újragondoljuk úgy, hogy azok a szigorú járványügyi intézkedésekhez igazodjanak, azoknak megfeleljenek. Az már november elején biztos volt, idén elmarad a hagyományos adventi vásár, ezért Miskolc vezetése úgy döntött, online térben rendezi meg ezt az ünnepi eseményt.

A vásár hangulata persze nem lesz ugyanaz, de legalább így is segíthetünk a járvány miatt nehéz helyzetbe került helyi vállalkozásoknak, hogy termékeiket megismerjék, megvásárolják a miskolciak.