Szigorodnak a szabályok a Miskolci Állategészségügyi Telepen

A koronavírus járvány további terjedése miatt a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett Miskolci Állategészségügyi Telepen az alábbi szabályozások lépnek életbe október 5-én. Az Állategészségügyi telepen kötelező a maszk viselete mind a látogatóknak mind a dolgozóknak, továbbá az ügyintézés előtt és után is használni kell a bejárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőket. A telepre előzetes testhőmérséklet-mérést követően van lehetőség belépni. Amennyiben a látogató testhőmérséklete meghaladja a 37,2 Celsius fokot, 5 perc várakozási idő eltelte után a mérést meg kell ismételni. Két egymást követő, 37,2 Celsius fokot meghaladó testhőmérsékleti érték után a telepre a belépés nem engedélyezett.

 

Az állatok örökbefogadása, előzetes telefonos egyeztetést és az online felületen (http://varosgazda.hu/huseges_gazdat_keresunk) történő kiválasztást követően történhet, maximum 3 fő részvételével kerülhet sor az állat megtekintésére és örökbefogadására kizárólag előzetes időpont egyeztetést követően. Várakozás és ügyintézés közben is szigorúan ügyelni kell a 1,5-2 méteres távolság megtartására. Az örökbefogadók állatgondozóinkkal megbeszélhetik a kutyával kapcsolatos elképzeléseiket, a tartás körülményeit és közösen választhatják ki az elvárásoknak leginkább megfelelő állatot.

A Nyílt napokon kerülni kell a csoportosulást, a telep munkatársai kérik, hogy sétáltatás előtt és után mossák meg, vagy fertőtlenítsék kezüket, és szigorúan tartsák be a köhögési etikett szabályait (papírzsebkendő használata, annak hiányában behajlított kar könyökhajlatába történő köhögés, tüsszentés). A dolgozók egészségének megóvása érdekében, csak és kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magukat egészségesnek érző személyek látogassanak ki a Miskolci Állategészségügyi telepre.

2022. május 21., szombat, Konstantin

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás