Koronavírus - a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár közleménye

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár a koronavírus terjedésével kapcsolatban saját eszközeivel igyekszik minden óvintézkedést megtenni, látogatói, munkatársai, valamint azok környezetének kockázatait csökkenteni. Munkatársainkat és a látogatóinkat is kérjük a higiénés rendszabályok fokozott betartására és betartatására. Intézményünk folyamatosan gondoskodik az ehhez szükséges eszközök rendelkezésre állásáról (fertőtlenítő kézmosószer). Olvasóink védelmében tájékoztatjuk a könyvtárhasználókat, hogy a járványügyi állapotok miatt a mai naptól (03. 12.) a veszélyhelyzet fennállásáig minden közösségi programot, rendezvényt, terembérletet a központi épületben és a fiókkönyvtárakban is szüneteltetünk.

Kérjük látogatóinkat, amennyiben betegség tüneteit észlelik magukon (láz, köhögés), saját és embertársaik egészsége érdekében kerüljék könyvtárunkat és forduljanak orvoshoz!

Preventív intézkedésként a telefonon és e-mailben történő hosszabbítások számát 4-re emeljük.
További hosszabbításokat telefonon vagy e-mailben kérhetnek olvasóink.
E-mail: kolcsonzes@rfmlib.hu,
Telefon, 46/503-128

Lehetőség van arra is, hogy lejárt könyveiket postán küldjék vissza könyvtárunk számára: (Ebben az esetben sajnos a postaköltséget könyvtárunk nem tudja átvállalni.)
3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 11.
Posta: 3501 Miskolc, Pf. 176.