Az igazi kovásszal készült kenyérnek áldásos hatása van

Szepesi Zsókának, a „Kovászolni jó” című könyv írójának van egy állandó motyója, amely nélkül ritkán mozdul ki otthonából. Mert ebben a motyóban benne van a vaslábas, a kovász, az a gyümölcsös víz, amivel eteti a kovászát, és benne van az összes kellék, ami a sütéshez szükségeltetik. Márpedig Zsóka és családja jó ideje már igazi kovásszal készült kenyeret és péksüteményt fogyaszt, amelynek élettani hatása ugyebár össze sem hasonlítható a legtöbb üzletben kapható kenyérével. Hogy lett a gyakorló pedagógusból könyvíró? Miért gondolta úgy, hogy az autodidakta módon szerzett tudományát írásműbe kell foglalnia? Nos, erről kérdezte a Csillagpont Rádió műsorában a szerzőt és könyve kiadóját, Borkúti Lászlót a szerkesztő Monos Márta.

2024. április 25., csütörtök, Márk

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás