Miskolci cégek támogatását is megköszönte a Magyar Vöröskereszt Országos Vezetése

Miskolci cégek támogatását is megköszönte a Magyar Vöröskereszt Országos Vezetése a Biatorbágyon rendezett Országos világnapi ünnepségen május 22-én. ÉV TÁMOGATÓJA elismerésben részesült a MENTO Környezetkultúra Kft. a 47. Országos Elsősegélynyújtó Verseny sikeres megrendezése érdekében tanúsított anyagi és erkölcsi elköteleződésért, támogatásáért.

A díj jelentőségét mutatja, hogy a miskolci cég  mellett a Béres Alapítvány és az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. részesült még ebben a kitüntetésben idén.
A díjat a MENTO Kft részéről Hercsik Dávid ügyvezető és Wolf Izabella kommunikációs és marketing vezető vette át a Magyar Vöröskereszt főigazgatójától, Kardos Istvántól és országos elnökétől, Dr. Göndöcs Zsigmondtól.

ÉV MÉDIATÁMOGATÓJA díjjal köszöntük meg a MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. munkatársainak munkáját, amellyel segítik kampányaink eredményességét; legyen szó véradásról, önkéntestoborzásról, elsősegélynyújtásról vagy hajléktalanellátásról.
A díjat átvette: Kovács Viktor ügyvezető
A díjat átadta Kardos István és Dr. Göndöcs Zsigmond.

Szolgálati Oklevéllel ismerte el a Szervezet országos vezetése vöröskereszt munkáját László János kollégánknak, aki a Hajléktalanokat Gondozó Központban az utcai szociális szolgálat munkatársaként segíti a rászorulókat.

A kitüntetésekre a megyei szervezetünk terjesztette fel partnereit.