Július 27. - Strandok éjszakája Miskolcon is!

Idén kilencedik alkalommal szervezi meg tagszervezeteivel közösen a Magyar Fürdőszövetség a Strandok éjszakája rendezvényt. Július 27-e éjszaka az ország közel 40 fürdője várja meghosszabbított nyitva tartással, kedvezményes belépőkkel és szórakoztató programokkal a strandolni vágyókat. Bükfürdőtől Kisújszállásig, Makótól Zalakarosig változatos zenei programokkal, élő koncertekkel, sztárvendégekkel, DJ-kel és természetesen éjszakai csobbanással nyitják meg kapuikat a fürdők.

A Magyar Fürdőszövetség elnöke, Boros László Attila reményét fejezi ki, hogy a meghirdetett programok elnyerik mind a fiatalok, mind a fiatal felnőttek és családjuk tetszését, így sokan fognak élményekkel gazdagodva hazatérni az éjszakai fürdőzésből. A fürdőszövetség és a programhoz csatlakozott fürdők ezúton is kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságos strandolásra. Valljuk, hogy a fiatalok a fürdőkben is jól érezhetik magukat és egy nyári péntek éjszakai fürdőzés is lehetőséget biztosít arra, hogy hazai fürdőink sokszínű szolgáltatásait bemutathassuk.
Strandok éjszakája a Miskolctapolca Barlangfürdőben: szaunautazás

A Miskolctapolca Barlangfürdőben két napos rendezvénysorozattal ünneplik meg a strandok éjszakáját. Európa egyedülálló csodabarlangja július 27-én vérpezsdítő zenés éjszakai fürdőzéssel és különleges szauna utazással várja az érdeklődőket. Hétvégén sokszínű programokkal aquafitness-szel, vízi vetélkedővel, táncelőadással, Dj-vel, tűzzsonglőr bemutatóval, ugrálóvárral is készülnek. Vidám percekből 28-ára is jut: buborék party, animáció és lufi hajtogatás, latin mix bemutató és aquazumba várja az érdeklődőket. További részletekért kattintson: Strandok éjszakája a Miskolctapolca Barlangfürdőben.

Strandok éjszakája a Selyemréti Strandfürdőben: Roy és Ádám akusztik

Miskolcon nem csak a Barlangfürdő, de a Selyemréti Strandfürdő is éjféli nyitvatartással, egész napos családi programokkal és ínycsiklandó finomságokkal várja az érdeklődőket. A hangulatról Roy és Ádám Akusztik koncertje gondoskodik. Mindent a színes programokról itt talál: Strandok éjszakája a Selyemréti Strandfürdőben.