IV. ALKOTÚRA

A hagyományosan, idén már negyedik alkalommal megrendezésre kerülő, Borsod-Abaúj-Zemplén megye és Miskolc város kulturális, oktatási és művészeti marketingjének részeként, a terület alkotói utánpótlás egy éves eredményeinek, a diákok és művésztanáraik alkotói és nevelési szemléletének bemutatató kiállítása. A rendezvényen kiállított művek az alkalmazott grafikai és a képgrafikai készségeknek piacképessé tehető eredményeinek mustrája. Az üzenet tartalmú kreatív tudásszemlélet fejlesztésének középszintű állomásán megyei és városi szakmai seregszemle.

Megnyitó és díjkiosztó ünnepség: 2018. június 12. kedden, 17 órától. Fellép a Megszólaló Kezek Közhasznú Alapítvány komolyzenei műhelye.

A kiállítás támogatói: a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Közgyűlés Elnöke Török Dezső, Miskolc MVJ Város Önkormányzata, a Herman Ottó Múzeum Igazgatóhelyettese és a Miskolci Galéria Intézményvezetője Kákóczki András művészettörténész, valamint Béres Gyula Tamás tervezőgrafikus művész, Fáy díjas művésztanár, és a Megszólaló Kezek Közhasznú Alapítvány.