Lezárják egy napra a Batthyány sor és a Gózon út kereszteződését - Útjavítás kezdődik a Kiss Ernő úton is

2018. június 11-én 08:00 órától előreláthatólag június 15-éig kátyúzási munkákat végeznek Miskolcon a Kiss Ernő utcában. Az aszfaltozási munka félpályás útlezárással és forgalomtereléssel jár, először a Diósgyőr, Vasgyár irányból a belváros felé tartók számítsanak megváltozott forgalmi helyzetre.

2018. június 12-én 04:00 órától terv szerint június 13-án 16:00 óráig, a Batthyány sor és a Gózon Lajos út csomópontjában  is burkolat-felújítást végeznek, így a kereszteződést arra a napra részlegesen lezárják, a forgalmat jelzőőrök irányítják. A felújítás során a meglévő kopóréteget lemarják, helyére új kopó- és aszfaltréteg kerül. Az útépítés ideje alatt elterelik a forgalmat a Gózon Lajos – Puskin – Örös utca felé, mindkét irányból. A terelés a közösségi közlekedést és a tehergépjármű forgalmat nem érinti, ezek a járművek továbbra is használhatják a munkavégzés idején is a csomópontot.

Kérjük a közlekedőket, fokozott figyelemmel közelítsék meg a munkavégzések helyszíneit, tartsák be a sebességkorlátozásokat, vigyázzanak az útfelújításon dolgozókra és egymásra, valamint számítsanak torlódásra és megnövekedett menetidőre.