Újra vízbe szálltak a Kemény-legények - Edzőmeccsel készül a Millennium Masters a XIXO Waterpolo All Star Gálára

Edzőmeccsel kezdték meg tegnap a felkészülést a Szőnyi úti uszodában a Millennium Masters olimpiai bajnokai a XIXO Waterpolo All Star Gálára, ahol Kásás Tamásék nem kisebb ellenféllel csapnak majd össze, mint a nemzetközi nagyágyúkból összeállt világválogatott. Az ellenfél névsora folyamatosan bővül a valaha volt legnagyobb vízilabda sztárokkal, akiket a kispadról a négyszeres olimpiai bajnok edző, Ratko Rudić, és az egykori világ legjobbjának választott Manuel Estiarte irányít majd július 31-én a Duna Arénában.

A tavalyi Fina Masters világbajnokságon aratott elsöprő győzelme után idén július 31-én ismét vízbe száll a háromszoros, kétszeres és egyszeres olimpiai bajnokok alkotta magyar férfi vízilabda csapat, a Millennium Masters, hogy pólótörténeti meccset vívjanak a világ egykori legjobbjaival, akik között biztosan ott lesz a medencében Frano Vican, Igor Hinics, Dubravko Simenc, Revaz Csomakidze, Georgiosz Afrudakisz, Francesco Postiglione, Harry van der Meer, Szergej Garbuzov, Petar Trbojevics, Alekszandar Szapics és Irek Zinurov.

Magyar színekben is igazi sztárparádé várható, a Millennium Masterst olyan pólólegendák alkotják, mint Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gergely István, Kásás Tamás, dr. Kiss Gergely, Kósz Zoltán, März Tamás, dr. Molnár Tamás, dr. Steinmetz Barnabás, Szécsi Zoltán, Székely Bulcsú, Varga Tamás, Varga Zsolt és Vári Attila, akik Kemény Dénessel kiegészülve összesen 35 darab olimpiai aranyat birtokolnak.

Kásás Tamás elmondta, nagy erővel készülnek a megmérettetésre, hogy a legjobb formájukban szállhassanak vízbe júliusban. „A tavalyi vb után alig vártuk, hogy újra együtt edzünk, fantasztikus érzés, hogy már most megkezdjük a felkészülést. Mindenki nagyon várja már a mérkőzést! Ahogy bővül az ellenfél névsora, egyre inkább, hiszen kiváló játékosok csatlakoznak a világválogatotthoz, akiket ráadásul Ratko Rudić, legendás pólóedző készít fel a gálára. Úgy érzem, hogy ezen az estén – az összes játékos nevében mondhatom – a vízilabda egy különleges ünnepének lehetünk részesei a szurkolókkal együtt.”

Fetter Balázs, a XIXO Waterpolo All Star Gála főszervezője szerint érdemes nyomon követni a Kemény Dénes vezetésével sikert sikerre halmozó fiúk felkészülését, majd a helyszínen élőben megtekinteni a várva várt mérkőzést, hiszen nem mindennapi esemény, amikor ennyi sztár van jelen egy medencében és a medence partján egyaránt. A szurkolóknak nem kell már sokat várniuk, a jegyértékesítés május 21-én indul az Eventim oldalán.

2024. április 25., csütörtök, Márk

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás