Sztárok is összefogtak a jó ügy érdekében - Május 6-ig várják a ruhaadományokat az Adok-Kapok Napok Adománygyűjtő Pontján

Egyre több híresség csatlakozik az Adok-Kapok Napokhoz. A biatorbágyi Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági akciójából hazánk közismert személyiségei is kiveszik a részüket, akárcsak a civilek.

Az idei Adok-Kapok Napok sikerességét mi sem mutatja jobban, minthogy a jótékonysági ruhagyűjtő akció keretében az elmúlt 10 napban közel 45.000 felajánlás érkezett. A kezdeményezéshez több híresség is csatlakozott, akik ruhaadományaik mellett önkéntesként is támogatják a hat éve útjára indult projektet.

Az Adok-Kapok Napok hivatalos félidei ruhaválogatása során valódi szortírozó kavalkáddá alakult a Premier Outletben található Adománygyűjtő Pont. Wolf Kati énekesnő, Szabados Ágnes híradós, Péter Szabó Szilvia énekesnő, Rátonyi Kriszta műsorvezető, Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, Sasvári Sándor színész és Bakos-Kiss Gábor színész egyaránt belevetette magát a munkába.

Az Adok-Kapok Napok során beérkező adományok szétválogatása nem kis feladat. A jótékonysági akció szervezői kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a rászorulókhoz kerülő felajánlások valóban jó minőségűek legyenek, így több tízezer cipőt, ruhaneműt és egyéb adományokat néznek át az önkéntesek.

Minden felajánlás gazdára talál! Az adományok olyan rászorulókhoz jutnak el, akik számára a rezsiköltség rendezése, illetve az alapvető élelmiszerek megvásárlása is komoly kihívást jelent, így a ruházkodásra, öltözködésre már csak nagyon kevés marad a családi kasszában. A felajánlott ruhákat az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja majd el a rászorulóknak.

 

Megunt, de jó állapotban levő ruháival most bárki segíthet! A Premier Outletben található Adománygyűjtő Pont (106-os üzlet) május 6-ig tart nyitva. A biatorbágyi outletközpont boltjai is összefogtak a jó ügy érdekében: az adományozók segítségét akár 50% kedvezményre jogosító kuponokkal köszönik meg.

 

A ruhaadományok célba juttatása az ország minden pontjára jelentős logisztikai költséggel jár. Aki ehhez szeretne hozzájárulni, az a 1353-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 250 forintot adományozhat. A www.segelyszervezet.hu oldalon lehetőség van online adományozásra, banki átutalás esetén pedig a 11705008-20464565-ös számlaszámra lehet ’Ruhagyűjtés’ megjelöléssel pénzadományt eljuttatni.

 

2024. április 25., csütörtök, Márk

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás