Hallgassa a Csillagpont Rádiót, játsszon és nyerjen páros belépőt a Magyarország-Japán férfi jégkorong-válogatott felkészülési találkozóra!

Hallgassa a Csillagpont Rádió DVTK Magazinját, a Csak a Diósgyőr című műsort és nyerjen páros belépőt a Magyarország-Japán  férfi jégkorong-válogatott felkészülési találkozóra, amelyet Miskolcon a Jégcsarnokban rendeznek, pénteken 19 órától. 

A világbajnokságra készülő Magyarország felnőtt férfi jégkorong-válogatottja tehát most pénteken 19 órától Japán együttesét fogadja a Miskolci Jégcsarnokban. A nagy érdeklődésre számon tartott találkozóra a DVTK Jegesmedvék jóvoltából 2 db belépőjegyet sorsolunk ki. Ezért nem kell mást tennie, csak hallgatni a Csillagpont Rádió Csak a Diósgyőr! műsorát és a Martini Emil által feltett kérdésre helyesen válaszolni a csakadiosgyor@csillagpontradio.hu email címre. A nyertesnek email-ben válaszolunk, nyereményét pedig majd a mérkőzés előtt veheti át a helyszínen.

A kérdés: melyik az a három DVTK Jegesmedvék játékos, akik együtt készülnek a válogatott bő keretével a vb-re. Kérdésünket még a DVTk magazin végén megismételjük.