Sajt nívó díj 2018

Az egészséges táplálkozás egyik alapvető feltétele, hogy kalciumban gazdag élelmiszereket együnk.  Szakértők a mai napig is vitatkoznak azon, hogy a tej és a tejtermékek mennyire jók szervezetünknek. Természetesen mindenkinek figyelembe kell vennie az esetleges érzékenységét bizonyos tejtermékekre.  Egyben majd minden élelmezéskutató egyetért, a tejben és a belőle készített élelmiszerekben nagyon sok nyomelem található melyeket egyszerűen és relatíve olcsón bevihetünk a szervezetünkbe. Magyarországon készített sajtok például jó eséllyel megállják a helyüket külföldi piacokon is. A magyar fogyasztók úgy döntöttek, hogy a Kőrös tej új csomagolású és íz világú sajtja kapjon 2018-ban nívó díjat.  Lakatos Ferenccel a Kőrös tej Kft egyik üzemének vezetőjével beszélgetett Monos Márta.