Az Angyalkertben a Csillagpont Rádió karácsonyfája is

Kiss János alpolgármester

Kiss János alpolgármester

Németh Csaba, a Csillagpont Rádió főszerkesztője

Németh Csaba, a Csillagpont Rádió főszerkesztője

„Angyalkert” nyílt december 1-jén a Városháza udvarán. Az önkormányzat, valamint az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – B.-A.-Z. Megyei Civil Információs Centrum közös programjában a meghívott civil szervezetek egy-egy fenyőfát díszítettek fel, amelyek nemcsak az ünnepet, de az adott szervezet tevékenységét, céljait, munkáját és üzenetét közvetítik az „Angyalkert” látogatóinak.

A civilek egész évben önkéntesen dolgoznak, és jót tesznek a társadalomban élő emberekkel, így tulajdonképpen angyalok ők is – kezdte köszöntőjét Kiss János alpolgármester. – Ezt az angyali mivoltjukat szeretettük volna valamilyen keret közé terelni, annak az ünnepnek a környékén, amikor mások is szeretnének angyalok lenni. Ilyenkor egyre több emberben jön elő a szeretethez való ragaszkodás, az egymás segítését és megbecsülését kifejező érzés, amely a legjobb alkalmat adja arra, hogy Miskolc angyalai összegyűljenek. Azt szerettük volna, ha át tudják adni a miskolciaknak azokat a fontos üzeneteket, amelyek a munkájuk szempontjából kiemelkedőek. Azt szeretnénk – hangsúlyozta Kiss János –, hogy újra legyen lehetőségük formálni és befolyásolni azt a világot, ami körülvesz minket, és hogy azok az üzenetek, amelyek itt megjelennek, életre keljenek és eljussanak minél több miskolcihoz.

A Csillagpont Rádió karácsonyfáját a rádió dolgozói közösen díszetették fel. – Fontosnak tartom, hogy ne csak a rádió hullámain és az interneten legyünk jelen a város életében, hanem akár ilyen módon is - mondta az angyalkert megnyitóján Németh Csaba, a Csillagpont Rádió főszerkesztője. Szép kezdeményezés, örömmel veszünk részt benne.

Nézzem meg képgalériánkat a Facebookon.