„Az élet túl rövid ahhoz, hogy csak átlagos ételeket egyél!” – Hoitsy György ismét díjat nyert

Cseréptálban sült pisztrángfilé vegyes zöldkörettel, füstölt sajttal töltött pisztrángfilé szárzellerrel, fűszeres sütőtőtökkel cseréptálban sütve – ilyen és hasonló kuriózumokkal várják október 4-e és 8-a között a IX. Pisztráng Ötös Napok látogatóit a Lillafüredi Pisztrángtelepen. A kínálatban szerepelnek természetesen azok a füstölt pisztrángos pástétomok is, amelyekért a tulajdonos, Hoitsy György 2017-ben is elnyerte az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Halászati Késztermék Díját. Az idáig vezető útról, a pisztráng-nevelésről és szaporításról, nem utolsó sorban pedig kutatómunkájáról kérdezte az ismert és népszerű szakembert a Csillagpont Rádió műsorában Monos Márta.